Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Petroliștii de la MOL au finanțat 2.000 de proiecte cultural-sportive

Compania petrolieră MOL România și Fundația pentru Comunitate vor oferi  în acest an sprijin financiar pentru performanțele tinerilor sportivi și artiști cu rezultate foarte bune.

Proiectele se înregistrează online până la 14 iunie. Sunt eligibile atât cele individuale, cât și cele depuse de echipe sportive sau ansambluri artistice, cuprinzând rezultatele solicitanților, obiectivele de viitor, soluțiile specifice condițiilor actuale și bugetul pentru realizarea proiectului.

Fondul ediției actuale este de 560.000 lei, fiind accesibil tinerilor sportivi sau artiști între 8 și 18 ani, respectiv categoriei de peste 18 ani, care au nevoie de susținere în scopul participării la concursuri, pentru dezvoltarea și aplicarea unor soluții specifice condițiilor actuale sau achiziției de echipamente și materiale.

În decursul a 14 ediții, au fost susținuți 2.510 tineri, cu 4,3 milioane de lei, la nivel național fiind finanțate 2.018 de proiecte. În cadrul programului un solicitant poate să obțină finanțare maximă de 10.000 lei pentru a acoperi cheltuielile de transport legate de activitatea sa sportivă ori artistică sau pentru a achiziționa echipamente și materiale.

Membrii juriilor iau în considerare, pe lângă alte criterii, și corelarea cheltuielilor cu obiectivele stabilite. 220.000 de lei sunt destinați sportului, 200.000 artelor și 140.000 celor peste 18 ani, în cadrul căreia pot solicita sprijin tinerii care au beneficiat deja de sponsorizări în anii anteriori și au depășit vârsta majoratului.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul își primenește drumurile din zona metropolitană

Articolul următor

Două localități din zona Clujului își vor reabilita drumurile pe bani europeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share