Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul își primenește drumurile din zona metropolitană

Două localități din Zona Metropolitană Cluj-Napoca (ZMCN) vor fi conectate printr-un drum modernizat care va asigura legătura cu alte două șosele de interes din județ.

Forul deliberativ al județului Cluj a decis suplimentarea bugetului destinat îmbunătățirii infrastructurii de transport județean pentru acest an cu 2 milioane de lei.

La bugetul inițial de 55 de milioane, aprobat în februarie și destinat îmbunătățirii condițiilor de circulație pe 68 de drumuri sau sectoare de drumuri județene, s-a decis alocarea suplimentară.

Banii vor finanța lucrările de întreținere pe mai multe drumuri județene, inclusiv pe un drum recent clasificat ca drum județean: 103Z Sălicea – Micești – Tureni, de 19 km.

“Dezvoltarea unei infrastructuri rutiere moderne pe acest nou drum județean va contribui la o impulsionare substanțială a activităților economice și investiționale din acest areal situat în interiorul ZMCN, la o mai bună mobilitate a populației și a bunurilor și, în final, la reducerea decalajelor de dezvoltare între mediul urban și mediul rural.

DJ 103Z este unul de importanță strategică și face legătura dintre reședința de comună Ciurila și reședința de comună Tureni, asigurându-se, mai departe, legătura dintre două drumuri de interes județean, respectiv DJ 107R și DJ 103G”, conform conducerii Consiliului Județean Cluj.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clubul Rotary a donat o ambulanță Centrului Sf. Nectarie

Articolul următor

Petroliștii de la MOL au finanțat 2.000 de proiecte cultural-sportive

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share