Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O singură companie din Ardeal, între cei mai dezirabili angajatori din România

Compania maramureșeană Eaton Electro Producție (EEP) este unica din afara Bucureștiului care a obținut primul loc din domeniul său de activitate în topul național al celor mai dezirabile firme.

Topul 5 general al celor mai dezirabili angajatori, realizat de Randstad, este dominat de companii din industria informatică, fiind condus de IBM România, urmată de HP, Ubisoft, Oracle și Amazon Development Center.

Clasamentul celor 10 cele mai atrăgătoare sectoare, unde se află cei mai cunoscuți angajatori, este deschis de IT, urmată de comerț, servicii, telecom, financiar-bancară, automotive, petrol și gaze, industrie – producție și retail. Liderii fiecărei industrii sunt IBM, Coca Cola România, HP, Orange România, ING Bank, Ford România, OMV Petrom, EEP România și Kaufland România.

Beneficiile nonfinanciare precum programul flexibil, lucrul de acasă și siguranța locului de muncă sunt cele mai puternice instrumente ale angajatorilor pentru a atrage și reține talentele în organizația lor, potrivit Randstad. Studiul a fost realizat în perioada 30 decembrie 2019 – 8 ianuarie 2020.

La acesta au participat 4.564 de persoane, incluzând studenți, angajați și șomeri. Au fost evaluați 120 cei mai mari angajatori din România, cunoscuți de minimum 10% din populație. Grupul Randstad este specializat în soluții în domeniul serviciilor flexibile de muncă și resurse umane.

Producătorul de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare EEP România, cu sediul în comuna Fărcașa, a reluat la finele lunii aprilie activitatea la fabrica sa din Maramureș. Societatea a prezentat autorităților un document cu măsurile luate pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu coronavirus.

Eaton România (fostă Moeller Electric) este reprezentanța în țara noastră a concernului Eaton, producător  mondial de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare. Filiala are birouri la București, Brașov, Baia Mare, Constanța, Craiova, Iași, Cluj, Sibiu și Timișoara. EEP a realizat afaceri de 1,2 miliarde de lei în 2018 și un profit de 46 de milioane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centrul Cultural Clujean a intrat într-un program european de 3 milioane €

Articolul următor

Proiect de 5,4 de milioane de lei, finalizat de Kodagro la Ganesti

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share