Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maramureșul are proiecte de aproape 200 de milioane de euro

177 de milioane de euro reprezintă valoarea celor 12 proiecte aflate aflate în implementare în județul Maramureș, iar spre finanțare au fost depuse alte nouă, de 12,4 milioane.

O informare privind stadiul implementării şi depunerii cererilor de finanțare ale judeţului relevă că valoarea celor 12 proiecte aflate în implementare este de 844 de milioane de euro. Cu acest prilej a fost prezentat raportul asupra situației gestionării bunurilor județului pe 2019, valoarea lor fiind de 746 de milioane de lei.

Executivul județean a făcut o propunere privind utilizarea excedentului annual al Maramureșului rezultat la încheierea exercițiului bugetar pe 2019. Proiectul de hotărâre face referire la o finanțare de 460.000 de lei a Spitalului Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare.

Acesta vrea să dezvolte un laborator de biologie moleculară și să achiziționeze un aparat Real Time PCR pentru testare. Există o notă de fundamentare depusă de unitatea medicală pentru solicitarea sprijinului financiar, cu atât mai mult cu cât în cadrul spitalului există deja laboranți care pot să utilizeze această tehnologie nouă, a precizat conducerea Consiliului Județean.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Constructorul ASA Cons ridică un magazin Dedeman la Călărași

Articolul următor

Se scumpește apa în trei județe din Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share