Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timişorenii pot ajunge, cu avionul, pe litoralul românesc, de la jumătatea lui iulie

Din 16 iulie, de pe Aeroportul Internaţional Timişoara va fi introdusă o nouă rută internă. Aceasta va lega Timișoara şi Constanța prin intermediul unor zboruri operate de către compania aeriană Tarom, în fiecare zi de joi și duminică.

,,Este un lucru așteptat de mulți locuitori din partea de vest a țării, mai ales după restricțiile de deplasare, instituite în această primăvară. Nu poate decât să mă bucure faptul că bănățenii vor putea ajunge mai rapid pe litoralul românesc, în condițiile în care vom avea o legătură aeriană, în acest sezon estival, între Timişoara şi Constanța. Totodată, sperăm ca şi constănțenii să viziteze Banatul, Timişul şi Timişoara.”, a precizat directorul AIT, Daniel Idolu.

Pin intermediul acestor curse, litoralul românesc va fi mai uşor accesibil celor din vestul României, ceea ce va ajuta la dezvoltarea turistmului. În timpul verii, Timişoara este legată de staţiunile din Grecia, Turcia, dar şi Spania, Egipt sau Tunisia, cu zeci de curse charter directe, lunar. De asemenea, cei din Constanţa pot acum vizita Timişoara.

Total
25
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Localitatea Jimbolia din Timiş va oferi locuitorilor transport public gratuit cu microbuze electrice, din bani europeni

Articolul următor

Cluj Arena va deveni teatru în aer liber

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
25
Share