Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aproape 33.000 de fermieri bihoreni au depus Cereri unice de plată la APIA Bihor

Potrivi Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Bihor, până în prezent, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2020, au fost preluate 32.840 cereri unice de plată, ceea ce reprezintă 91,85 % din numărul de 35.756 estimate a fi preluate in Campania 2020, urmând ca diferența de 2.916 să fie preluată on-line până la data de 15.06.2020.

Pentru a da posibilitatea tuturor fermierilor de a-și depune cererile unice de plată până în 15.06.202, fără penalități, toți angajații APIA Centrul Județean Bihor implicați în procesul de preluare a cererilor unice vor avea program normal de lucru în perioada 09.06.2020 – 15.06.2020. Facem un apel către toți fermierii care nu au fost contactați/nu au fost la APIA până la data de 13 martie 2020, pentru a-și depune cererile unice de plată, să contacteze UAT-urile pentru eliberarea adeverințelor iar apoi, prin mijloace electronice, (telefon/e-mail) Centrele Locale/Centrul Județean APIA Bihor (fermierii cu mai mult de 50 ha) unde sunt arondați”, a precizat Florian Pavel, directorul executiv al APIA Bihor.

Acesta mai transmite UAT-urilor să trimită, în regim de urgență, adeverințele fermierilor sub 50 ha către Centrele Locale APIA la care sunt arondate, fermierilor peste 50 ha și străinașilor care dețin teren agricol în cadrul UAT către Centrul Județean, în baza listelor care le-au fost puse la dispoziție.

Reamintim că pentru a respecta prevederile privind distanțarea socială și a preveni răspândirea pe teritoriul României a epidemiei de Coronavirus, dar și pentru a minimiza pe cât posibil efectele negative asupra activităților din sectorul agricol, completarea Cererilor unice de plată se realizează pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesând link-ul aplicației IPA-Online http://lpis.apia.org.ro.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

The 1st quarterly CEE Digital Services Matchmaking Summit

Articolul următor

6 milioane €, prețul corect pentru reabilitarea Castelului Banffy din Răscruci

Citește și:
Artistul italian Zucchero va urca pe scena din BTarena în 27 iunie, la Cluj-Napoca.
Citeste mai mult

Zucchero concertează la Cluj

Artistul italian Zucchero va urca pe scena din BTarena în 27 iunie, la Cluj-Napoca. “Puțini artiști au cariere…
Citeste mai mult

Vin și Artă naivă în Cetatea Oradea

Asociația pentru Cultura și Civilizația Vinurilor Millésime va organiza cea de-a V-a ediție a Salonului Vinurilor Millésime, în  9…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share