Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Robot de procesare a facturilor, creat de Life Is Hard

Robotul software dezvoltat de firma clujeană Life Is Hard (LIH) procesează până la 1.500 de facturi pe zi, în condițiile în care prelucrarea manuală a unei singure facturi poate dura până la cinci minute.

Dezvoltat în cadrul platformei Okey.ro – soluție digitală în cloud pentru managementul afacerii – robotul recunoaște și procesează peste 50 de formate de factură, iar dacă întâlnește un format nou, se va antrena să îl recunoască, potrivit Startup Cafe.

„RobOKEY automatizează sarcinile repetitive de procesare a facturilor și poate reduce cu 80% costurile operaționale alocate acestui proces într-o companie, totul într-un abonament lunar cu cost fix, accesibil oricărui IMM”, spune Erik Barna, CEO al LIH. 

Configurarea durează doar o zi. Pe lângă facturare online, OKEY.ro are module dedicate pentru gestiunea stocurilor, gestionarea flotei auto, managementul vânzărilor și al documentelor și poate fi integrat cu orice tip de platformă de e-commerce.

Există și o soluție de dezvoltare a magazinului online integrată cu platforma, destinată celor care folosesc sau doresc să își dezvolte acest canal de vânzare. 1.700 companii din țară utilizează acum platforma digitală dezvoltată de LIH,

Prin aceasta au fost emise, până în iunie, 150.000 de documente, cu o valoare a facturilor de 15 milioane de euro. LIH este prima companie românească de software listată la Bursa de Valori Bucuresti, pe Piața AeRo.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

IRUM Reghin lansează trei noi modele de tractoare, destinate fermelor de familie

Articolul următor

Complexul Bonavilla, cele mai multe voturi la Gala Turismului Bihorean

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share