Bihor Gastronomie Slider Turism Ultimele stiri

Complexul Bonavilla, cele mai multe voturi la Gala Turismului Bihorean

Cele mai multe voturi din partea publicului, de la toate categoriile, a fost obținut de Complexul restaurant Bonavilla din Aleșd – 933 de votur. Pe locul doi ca număr de voturi s-a clasat Pensiunea Apuseni Wild din Rieni – 557 de voturi, iar pe locul trei, Campingul „Caii din Vale” din Betfia (lângă Băile Felix) – 316 voturi. Voturile „Galei de Excelență a Turismului Bihorean” s-au derulat online, în perioada 23 decembrie 2019 – 28 februarie 2020. Au fost exprimate nu mai puțin de 9.297 de voturi.

Premiile Galei de Excelență a Turismului Bihorean vor fi acordate după 15 iulie, până atunci urmând să fie stabilite de către un juriu premiile profesionale.

Prima „Gală de Excelență a Turismului Bihorean” trebuie să-și desemneze câștigătorii în 12 – 13 martie, dar din cauza pandemiei, evenimentul va avea loc după data de 15 iulie 2020, potrivit informațiilor primite de la Banto Norbert, directorul executiv al Agenției de Management al Destinației (AMD) Bihor. Gala este organizată în cadrul proiectului „Crearea și dezvoltarea unei rețele transfrontaliere policentrice de formare și suport în vederea creșterii calității serviciilor turistice și meșteșugărești din județele Bihor și Hajdu-Bihar”, lider de proiect fiind AMD Bihor.

Gala este organizată în cadrul proiectului „Crearea și dezvoltarea unei rețele transfrontaliere policentrice de formare și suport în vederea creșterii calității serviciilor turistice și meșteșugărești din județele Bihor și Hajdu-Bihar”, lider de proiect fiind AMD Bihor.

Prima Gală de Excelență a Turismului Bihorean” și-a propus să aducă împreună într-un eveniment dedicat lor pe cei mai mulți dintre prestatorii de servicii din turismul bihorean și să îi premieze pe cei mai activi și performanți dintre aceștia. Câștigătorii acestei gale au fost desemnați în urma unui vot online, iar pentru anumite categorii decizia finală va aparține unui juriu format din specialiști cu expertiză în domeniul turistic.

Premiile publicului

În cadrul galei sunt 13 categorii de premii. Până când se vor desemna câștigătorii premiilor profesionale, se cunosc câștigătorii premiilor publicului, în urma voturilor exprimate online.

La categoria „Cel mai bun hotel de 4/5 stele din județul Bihor”, voturile cele mai multe – 204 – le-a avut Hotel Ramada din Oradea, urmat de Aqua President Băile Felix – 198 și Lotus Therm Băile Felix – 138.

La categoria „Cel mai bun hotel de 3 stele din județul Bihor” cele mai multe voturi le-a obținut Hotel Padiș din Băile Felix – 73. Cea mai bună pensiune urbană/vilă de 3/4 stele din județul Bihor este Pensiunea Junior din Oradea – 231 de voturi, urmată la doar un vot de Pensiunea Ardealul din Oradea – 230 de voturi.

Caii din Vale

Cea mai bună unitate de cazare de tip camping/cabană din județul Bihor este „Caii din Vale” Betfia, care a obținut 316 voturi.

Cea mai bună pensiune rurală, agroturistică sau vilă de 3/4 margarete din județul Bihor a fost votată Pensiunea Apuseni Wild din Remeți – 557 de voturi. Cel mai bun restaurant din Oradea a fost votat restaurantul Pensiunii Ardealul – 266 de voturi.

Cel mai votat restaurant din Bihor (în afara Oradiei) a fost Complexul Restaurant Bonavilla din Aleșd – 933 de voturi.

Pensiunea Apuseni Wild

Cel mai bun bucătar din județul Bihor (exceptând Oradea) este, conform voturilor publicului, Felicia Copos – Restaurant Casa Gornicului Remeți – 57 de voturi. Master Adventure a fost votat cel mai bun operator de turism – 218 voturi, iar Veronica Crupaci, cel mai bun ghid din Bihor – 248 de voturi.

Related posts

Commoditrader investește în echipa din România aducând specialiști în agribusiness

Ligia Voro

3 milioane de pasageri pe Aeroportul din Cluj

Nora Dumitrescu

4 miliarde de euro, sprijin de la CE, prin Instrumentul SURE, pentru România

Traian Dan

The 1st quarterly CEE Digital Services Matchmaking Summit

Ionut Oprea

S-au semnat contractele de proiectare și execuție pentru două tronsoane ale ”Drumului Apusenilor”

Stefana Muresan

Fondurile europene ajută județul Sibiu să aibă de patru ori mai multe investiții decât veniturile proprii

Papuc Irina

Poveşti de succes cu George Haber, milionarul orădean de pe Silicon Valley

Stefana Muresan

Banca Transilvania: „Planul nostru este o colaborare pe mai mulţi ani cu Simona Halep şi, deşi încă este devreme, vom atinge mai mulţi piloni strategici pentru dezvoltarea României”

redactia

Parking cu terasă verde și teren de sport la Cluj

Nora Dumitrescu

Brânza de Țaga bate la porțile Europei

redactia

Andreea Mija – director general: “Expert Cleaning crește semnificativ în fiecare an și de aceea investim în capacitatea noastră operațională”

redactia

Ministrul Muncii: „Va urma un prim val de măsuri pentru angajatori, dar şi pentru angajaţii nevoiţi să intre în şomaj tehnic”

Ion Surdu

Canadienii de la Litens, fabrică în Timiș

Stefana Muresan

Elevii de la școli din Cluj învață matematică și informatică în laboratoare Digitaliada

Ligia Voro

Zalăul are 27 de proiecte pe fonduri UE

Nora Dumitrescu

Tabla navală produsă de combinatul de la Galaţi, folosită în şantierul Vard din Tulcea pentru construcţia unei nave de explorare polară cu propulsie hibridă

redactia

Dragoș Stanca – Publisherii europeni confruntă Google și Facebook: lupta ”scrisorilor deschise” și rolul României în această dispută

redactia

Hidroelectrica, dividende de peste un miliard de lei

Stefana Muresan

Unităţile de tip service auto din Timiş au mari probleme, fiind amendate cu sute de mii de lei de RAR

Robert Bloancă

Marquardt Sibiu trimite liceeni în SUA, pentru concursul de robotică MIT – NASA 3

redactia

[Enjoy Transylvania!] Arad: 15 years of development, 15 years of economic growth!

Transilvania Business

2,2 milioane de euro pentru modernizarea spitalului orășenesc din Abrud

Ligia Voro

Romanian Hospitality Awards: Baracca din Cluj, cel mai bun restaurant din Romania

redactia

Prinţul Charles, "Prinţ de Transilvania"

Stefana Muresan

Leave a Comment