Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Complexul Bonavilla, cele mai multe voturi la Gala Turismului Bihorean

Cele mai multe voturi din partea publicului, de la toate categoriile, a fost obținut de Complexul restaurant Bonavilla din Aleșd – 933 de votur. Pe locul doi ca număr de voturi s-a clasat Pensiunea Apuseni Wild din Rieni – 557 de voturi, iar pe locul trei, Campingul „Caii din Vale” din Betfia (lângă Băile Felix) – 316 voturi. Voturile „Galei de Excelență a Turismului Bihorean” s-au derulat online, în perioada 23 decembrie 2019 – 28 februarie 2020. Au fost exprimate nu mai puțin de 9.297 de voturi.

Premiile Galei de Excelență a Turismului Bihorean vor fi acordate după 15 iulie, până atunci urmând să fie stabilite de către un juriu premiile profesionale.

Prima „Gală de Excelență a Turismului Bihorean” trebuie să-și desemneze câștigătorii în 12 – 13 martie, dar din cauza pandemiei, evenimentul va avea loc după data de 15 iulie 2020, potrivit informațiilor primite de la Banto Norbert, directorul executiv al Agenției de Management al Destinației (AMD) Bihor. Gala este organizată în cadrul proiectului „Crearea și dezvoltarea unei rețele transfrontaliere policentrice de formare și suport în vederea creșterii calității serviciilor turistice și meșteșugărești din județele Bihor și Hajdu-Bihar”, lider de proiect fiind AMD Bihor.

Gala este organizată în cadrul proiectului „Crearea și dezvoltarea unei rețele transfrontaliere policentrice de formare și suport în vederea creșterii calității serviciilor turistice și meșteșugărești din județele Bihor și Hajdu-Bihar”, lider de proiect fiind AMD Bihor.

Prima Gală de Excelență a Turismului Bihorean” și-a propus să aducă împreună într-un eveniment dedicat lor pe cei mai mulți dintre prestatorii de servicii din turismul bihorean și să îi premieze pe cei mai activi și performanți dintre aceștia. Câștigătorii acestei gale au fost desemnați în urma unui vot online, iar pentru anumite categorii decizia finală va aparține unui juriu format din specialiști cu expertiză în domeniul turistic.

Premiile publicului

În cadrul galei sunt 13 categorii de premii. Până când se vor desemna câștigătorii premiilor profesionale, se cunosc câștigătorii premiilor publicului, în urma voturilor exprimate online.

La categoria „Cel mai bun hotel de 4/5 stele din județul Bihor”, voturile cele mai multe – 204 – le-a avut Hotel Ramada din Oradea, urmat de Aqua President Băile Felix – 198 și Lotus Therm Băile Felix – 138.

La categoria „Cel mai bun hotel de 3 stele din județul Bihor” cele mai multe voturi le-a obținut Hotel Padiș din Băile Felix – 73. Cea mai bună pensiune urbană/vilă de 3/4 stele din județul Bihor este Pensiunea Junior din Oradea – 231 de voturi, urmată la doar un vot de Pensiunea Ardealul din Oradea – 230 de voturi.

Caii din Vale

Cea mai bună unitate de cazare de tip camping/cabană din județul Bihor este „Caii din Vale” Betfia, care a obținut 316 voturi.

Cea mai bună pensiune rurală, agroturistică sau vilă de 3/4 margarete din județul Bihor a fost votată Pensiunea Apuseni Wild din Remeți – 557 de voturi. Cel mai bun restaurant din Oradea a fost votat restaurantul Pensiunii Ardealul – 266 de voturi.

Cel mai votat restaurant din Bihor (în afara Oradiei) a fost Complexul Restaurant Bonavilla din Aleșd – 933 de voturi.

Pensiunea Apuseni Wild

Cel mai bun bucătar din județul Bihor (exceptând Oradea) este, conform voturilor publicului, Felicia Copos – Restaurant Casa Gornicului Remeți – 57 de voturi. Master Adventure a fost votat cel mai bun operator de turism – 218 voturi, iar Veronica Crupaci, cel mai bun ghid din Bihor – 248 de voturi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Robot de procesare a facturilor, creat de Life Is Hard

Articolul următor

Romcab momește clujenii cu salarii nete de până la 10.000 de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share