Cluj IT&C POZITIV TB Ultimele stiri

NTT DATA și Microsoft anunță colaborarea strategică pentru a asigura noi soluții digitale

NTT DATA Corporation (NTT DATA), furnizor de servicii IT la nivel global și Microsoft Corporation au anunțat astăzi, că urmăresc în comun, dezvoltarea unor oportunități strategice, ca parte a alianței multianuale cu compania mamă NTT Corporation, anunțată în decembrie. Acestea au comunicat astăzi extinderea alianței, care are în prim plan accelerarea transformării digitale a organizațiilor prin Microsoft Azure, ca soluție preferată de cloud, pentru a contribui la dezvoltarea afacerilor și la creșterea productivității la locul de muncă.

 

Alianța reunește cele mai bune servicii IT ale NTT DATA, la nivel global, cu platforma cloud a Microsoft, tehnologiile AI (Artificial Intelligence) și suita de instrumente dedicate transformarii digitale a organizațiilor, crescând eficiența operațiunilor și productivitatea.

În mediile de afaceri aflate astăzi într-un ritm rapid de schimbare, există o cerere tot mai mare din partea clienților de a realiza o transformare digitală a business-ul printr-o integrare flexibilă a sistemelor, utilizând atât cloud computing-ul cât și alte tehnologii. NTT DATA oferă o gamă largă de servicii IT, consultanță, precum și servicii de integrare de soluții și sisteme pentru management și suport. Tehnologiile Microsoft care vor permite transformarea digitală în cloud includ Microsoft Azure, Microsoft 365, Microsoft Teams și Dynamics 365.

„NTT DATA își ia angajamentul să ofere suport companiilor în procesul de transformare digitală. Prin această colaborare strategică cu Microsoft, vom combina platforma cloud Azure și tehnologiile digitale Microsoft cu experiența și cunoștințele NTT DATA în furnizarea serviciilor IT. Vom oferi soluții și servicii care contribuie la accelerarea transformării digitale a afacerilor clienților noștri”, a declarat Yo Honma, președinte și CEO al NTT DATA.

“Prin această colaborare, urmărim să combinăm expertiza globală a infrastructurii și serviciilor NTT DATA, din diverse industrii, cu puterea Microsoft Azure și instrumentele noastre de productivitate, aceasta ducând la crearea unor oportunități noi care să aducă  valoare adăugată clienților noștri, ajutându-i să își transforme rapid afacerea. Împreună vom continua să explorăm noi soluții care să îi sprijine în acest sens”, a declarat Alex Simons, Corporate Vice President, ID Program Management, Microsoft.

 

Principalele inițiative ale alianței includ:

Transformarea digitală   

Companiile vor colabora pentru a ajuta clienții în digitalizarea afacerii, îmbunătățind și implementând, în comun, soluții și servicii construite pe platforma Microsoft Azure și utilizând instrumentele de productivitate Microsoft 365 si Microsoft Teams. Companiile vor îmbunătăți soluția inteligentă de management al cunoștintelor “everis knoler” a NTT DATA și instrumentul de automatizare a proceselor folosind roboti software creați cu WinActor, punând accentul pe simplificarea operațiunilor de afaceri și creșterea productivității și eficienței. NTT DATA și Microsoft vor sprijini soluții din domenii diferite precum servicii de migrare la Microsoft Azure și serviciile integrate pentru sistemele de management al afacerii, cum ar fi SAP, care vor susține accelerarea transformării digitale în toate sectoarele.

 

Stil de lucru inovativ

NTT DATA și Microsoft vor promova un stil de lucru inovativ folosind tehnologiile digitale, pentru a maximiza puterea organizațională prin îmbunătățirea capabilităților angajaților la nivel global. În această inițiativă, NTT DATA va accelera transformarea modului de lucru în cadrul NTT DATA prin ofertele de securitate Microsoft 365 și instrumentele de colaborare Microsoft Teams. Promovând dezvoltarea mediului IT intern cu scopul de a îmbunătăți productivitatea, NTT DATA va transforma stilul de lucru în întreaga organizație și va îmbunătăți performanța angajatilor prin partajarea celor mai bune practici, în vederea obținerii unor rezultate de nivel înalt. Pe baza rezultatelor obținute din aceste activități și în urma schimbului de cunoștințe în implementarea sistemului, ambele companii vor propune schimbări ale modului de lucru inclusiv pentru clienții lor din toate industriile.

 

Dezvoltarea capabilităților

Companiile vor colabora pentru a transforma cultura organizațională a NTT DATA prin promovarea, dezvoltarea și utilizarea capacităților digitale folosind diferitele proiecte de transformare digitală pe care Microsoft le-a creat în întreaga lume. În plus, NTT DATA intenționează să susțină pregătirea a aproximativ 10.000 de angajați din întreaga lume pentru a obține calificari profesionale în tehnologii digitale și certificare pentru soluțiile cloud Microsoft, sprijinind astfel transformarea digitală a clienților.

 

Tehnologie pentru o viață mai bună

NTT DATA va explora programul filantropic al Microsoft AI for Health. Acesta oferă companiei posibilitatea de a aborda unele dintre cele mai dificile provocări din domeniul sănătății globale. “AI for Health” oferă cercetătorilor și organizațiilor tehnologia  Inteligenței Artificiale pentru a-i ajuta la îmbunătățirea sănătății și comunităților din întreaga lume. NTT DATA se va concentra pe sprijinirea obiectivelor de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite în domeniul imagisticii prin folosirea Inteligenței Artificiale.

“WinActor” este marcă înregistrată a NTT Advanced Technology Corporation.

 

Despre NTT DATA:

NTT DATA este un lider in furnizarea de servicii IT și partener global de inovare cu sediul central la Tokyo și operațiuni de afaceri în peste 50 de țări. Ne concentrăm pe dezvoltarea relațiilor de colaborare pe termen lung, combinând acoperirea globală cu intimitatea locală pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel, care variază de la consultanță și dezvoltare de sisteme până la servicii de outsourcing. Pentru mai multe informații, vizitați www.nttdata.com

 

Despre Microsoft:

Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) susține transformarea digitală adaptată epocii “intelligent cloud” și “intelligent edge”. Misiunea noastră este să oferim fiecarei persoane  și fiecarei organizații din lume posibilitatea de a realiza mai multe.

 

Despre NTT DATA Romania:

NTT DATA Romania este un furnizor de servicii IT și integrator de sisteme care folosește inovația pentru a accelera transformarea digitală a afacerilor și a genera valoare adăugată clienților, având o echipă de peste 2000 de specialiști în România și Serbia.

Portofoliul companiei oferă o gamă variată de servicii: dezvoltare și integrare soluții software standard sau individualizate, managementul aplicațiilor și suport, testare și aigurarea calității, consultanță IT, servicii de securitatea informației, infrastructură și cybersecurity. Clienții companiei activează în industrii precum: Automotive, Banking, Manufacturing, Energy and Utilities, Public Sector & Utilities, Retail, Transportation & Logistics.

Related posts

Romgaz, investiții de 400 mil. euro în modernizarea depozitelor

Stefana Muresan

Finanţare nerambursabilă de până la 1.000.000 euro pentru investiţii în sisteme de irigaţii

Stefana Muresan

Investiție inedită la poalele Tâmpei: doi brașoveni au transformat propria curte în glamping

Ion Surdu

Piața de calculatoare, în creștere în anul pandemiei. În ciuda problemelor de stocuri

Ion Surdu

Aradul vrea să acceseze fonduri europene de 48 mil. euro pentru dezvoltarea transportului public

redactia

Brașov: Din 2020, doar cu autovehicule Euro IV în centrul orașului pentru transportul special și greu

Papuc Irina

CE aprobă tranzacția dintre Vodafone Group și Liberty Global

Ligia Voro

1.000.000 de lei către Crucea Roşie Română de la Ursus Breweries

Ligia Voro

Încă un credit record, de 43.000 de CHF, șters cu ajutorul negocierii CSALB

Traian Dan

Franța, în top 5 țări care au investit cei mai mulți bani în ultimii 10 ani

Ligia Voro

Patru mari centre universitare din România au încheiat parteneriate cu UNPR

Traian Dan

Trei oferte pentru proiectarea și execuția autostrăzii Brașov-Bacău

Ligia Voro

A început târgul internațional Demo Metal 2019

Papuc Irina

Licitație internațională pentru drumul ce va lega Oradea de Autostrada A3

Traian Dan

Ford a deschis primul centru CRAF din Europa, la Craiova

redactia

Hotelurile Clujului vor găzdui examene de admitere la medicină

Nora Dumitrescu

UE a alocat 1 miliard de euro pentru a facilita accesul tinerilor agricultori la credite

Stefana Muresan

Demersuri pentru un centru național de medicină regenerativă la Tîrgu-Mureș

Stefana Muresan

Parcare supraetajată cu 400 de locuri în zona centrală a municipiului Oradea, investiție de peste 17 mil. lei

Stefana Muresan

Porr Construct a semnat contractul pentru Secţiunea 1 din Autostrada Sibiu – Pitești

Stefana Muresan

Hidroelectrica a achiziționat Parcul Eolian Crucea și STEAG Energie România SRL

Traian Dan

Uber revine în Cluj

Stefana Muresan

Investiţia de 5,9 milioane de euro prin care un oraş din Transilvania renaşte

Stefana Muresan

Leave a Comment