Bihor Slider Turism Ultimele stiri

Orașul Oradea a fost inclus în topul celor mai sigure destinații europene

Orașul Oradea a fost inclus în topul celor mai sigure destinații europene ale anului, de către Asociația European Best Destinations.

European Best Destinations este o cunoscută platformă care promovează cultura și turismul european, în colaborare cu unele dintre cele mai mari asociații de turism din Europa și EDEN Network, oferind turiștilor de pretutindeni o cât mai bună înțelegere a bogăției, patrimoniului, diversității și calității destinațiilor europene.

Platforma joacă un rol important în promovarea Europei ca destinația turistică nr. 1 în lume, devenind în timp locul de întâlnire al marilor birouri de turism și al turiștilor care doresc să exploreze continentul.

Totodată, platforma conduce cele mai reprezentative competiții din sectorul turismului european, colaborând cu Comisia Europeană în vederea promovării turismului sustenabil.

Multe țări europene își deschid granițele, reiau zborurile iar hotelurile își așteaptă din nou turiștii. După o lungă perioadă de izolare, oamenii își doresc să exploreze din nou Europa, însă nu știu unde pot să călătorească și ce măsuri au fost luate de autoritățile locale în destinațiile pe care le vizează. Am selectat pentru ei câteva din cele mai puțin afectate destinații de pandemia COVID-19 (cu până la de 300 de ori mai puține cazuri). De asemenea, aceste destinații au implementat măsuri și au inițiat protocoale specifice în ceea ce privește igiena, protecția sanitară și distanțarea fizică în unitățile de cazare, restaurante sau mijloace de transport în comun”, precizează reprezentanții European Best Destinations).

Atu-urile Oradiei

Motivul pentru care Oradea a fost inclusă în topul celor mai sigure destinații europene îl reprezintă măsurile de prevenție a răspândirii infecției cu COVID-19 luate la nivelul orașului, cum ar fi: desemnarea unui spital dedicat luptei împotriva COVID-19, unitate care deservește exclusiv cazurile confirmate sau suspecte de infectare cu noul coronavirus; testele real time PCR și cele de tip pooling pentru depistarea cazurilor de infectare cu noul coronavirus; dezvoltarea unui protocol cu măsuri de siguranță și proceduri de urmat în situații de urgență, pentru unitățile HoReCa; instituirea unor măsuri de siguranță și prevenție în mijloacele de transport public și instituțiile publice; sau asigurarea de măști pentru locuitori și termometre contactless pentru companii, la preț de achiziție.

După o perioadă de timp dificilă, în care ai stat acasă, este timpul să călătorești din nou și să-ți schimbi starea de spirit. Dacă te întrebi unde să pleci, răspunsul este Oradea! Orașul se numără printre cele mai sigure dar deopotrivă frumoase – destinații Europene. Datorită unei serii de măsuri luate de autorități, Oradea devenind astfel una din destinațiile europene puțin afectate de noul coronavirus. Totodată, industria HoReCa urmează recomandările și protocolul inițiat la nivel local de către autorități pentru prevenirea răspândirii infecției cu COVID-19, întâmpinând clienții în cele mai bune condiții de igienă”, precizează reprezentanții European Best Destinations.
Oradea destinație sigură

Odată cu includerea orașului Oradea în topul destinațiilor europene sigure în 2020, reprezentanții European Best Destinations au selectat Oradea și în vederea promovării în secțiunile: destinație de city-break, destinație medievală și destinație culturală.

Related posts

Asolo preia un spațiu de 3.600 mp în Parcul Industrial Network, dezvoltat de Zacaria

Papuc Irina

Județul Sibiu, exemplu de bună practică pentru viitoarea capitală culturală europeană 2021

Papuc Irina

Noul val al producătorilor din Cluj, atras de vânzările pe internet

Nora Dumitrescu

Ciugud, comuna cu 9.000 de euro pe locuitor bani europeni atraşi și buget de investiții de 6 mil. euro. Un investitor belgian – o nouă fabrică în domeniul automotive

Stefana Muresan

Roboții colaborativi, demonstraţii practice la Oradea

Traian Dan

Sălăjenii cer bani de la Compania de Investiții să își modernizeze drumurile

Nora Dumitrescu

Hunedoara vrea peste 17 milioane de euro pentru continuarea restaurării Castelului Corvinilor

Ion Surdu

Ungaria, nouă autostradă spre România

Stefana Muresan

Chinezii vor fabrica la Baicoi autobuze electrice pentru Europa, investiție de 100 mil. euro

Stefana Muresan

Fabricile AdePlast funcționează în condiții normale

Ligia Voro

Producătorul de vin Cramele Recaş trimite zece milioane de litri de vin la export

Stefana Muresan

Băcăniile Bolloga vor intra în sistem de franciză

Nora Dumitrescu

Trei asocieri de firme, interesate de amenajarea Stațiunii balneo-climaterice de la Ocna Mureș, contract de peste 6 mil. de euro

Stefana Muresan

Astaldi şi Max Boegl, avans vizibil pe tronsonul Cheţani – Iernut al A3. Lotul de 17,9 km – şanse să fie inaugurat în 2019

Stefana Muresan

Italienii din Bihor, Timiș și Arad trag un semnal de alarmă asupra efectelor crizei

Traian Dan

Un startup finlandez deschide un birou în Cluj după ce a câștigat o investiție de 12 milioane de dolari

Ion Surdu

Continental investește în dezvoltarea virtuală pentru conducerea automatizată și colaborează cu start-up-ul AAI

redactia

Investiţie de 50 milioane de euro într-un nou terminal la Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timişoara

redactia

Ioan Nani, Director General: Antibiotice își extinde prezența internațională

Papuc Irina

Universitățile clujene pompează în oraș sute de milioane de euro pe an

Nora Dumitrescu

FOTO: Legendele vinului din Transilvania renasc la Mediaș

Ligia Voro

Webinarii gratuite de business pentru a combate efectele crizei economice

Traian Dan

Danezii de la Ramboll vor superviza proiectul regional de apă-canal din Turda

Nora Dumitrescu

Taxiuri hibride, în premieră, pe străzile din Alba Iulia

Papuc Irina

Leave a Comment