Bihor Slider Turism Ultimele stiri

Orașul Oradea a fost inclus în topul celor mai sigure destinații europene

Orașul Oradea a fost inclus în topul celor mai sigure destinații europene ale anului, de către Asociația European Best Destinations.

European Best Destinations este o cunoscută platformă care promovează cultura și turismul european, în colaborare cu unele dintre cele mai mari asociații de turism din Europa și EDEN Network, oferind turiștilor de pretutindeni o cât mai bună înțelegere a bogăției, patrimoniului, diversității și calității destinațiilor europene.

Platforma joacă un rol important în promovarea Europei ca destinația turistică nr. 1 în lume, devenind în timp locul de întâlnire al marilor birouri de turism și al turiștilor care doresc să exploreze continentul.

Totodată, platforma conduce cele mai reprezentative competiții din sectorul turismului european, colaborând cu Comisia Europeană în vederea promovării turismului sustenabil.

Multe țări europene își deschid granițele, reiau zborurile iar hotelurile își așteaptă din nou turiștii. După o lungă perioadă de izolare, oamenii își doresc să exploreze din nou Europa, însă nu știu unde pot să călătorească și ce măsuri au fost luate de autoritățile locale în destinațiile pe care le vizează. Am selectat pentru ei câteva din cele mai puțin afectate destinații de pandemia COVID-19 (cu până la de 300 de ori mai puține cazuri). De asemenea, aceste destinații au implementat măsuri și au inițiat protocoale specifice în ceea ce privește igiena, protecția sanitară și distanțarea fizică în unitățile de cazare, restaurante sau mijloace de transport în comun”, precizează reprezentanții European Best Destinations).

Atu-urile Oradiei

Motivul pentru care Oradea a fost inclusă în topul celor mai sigure destinații europene îl reprezintă măsurile de prevenție a răspândirii infecției cu COVID-19 luate la nivelul orașului, cum ar fi: desemnarea unui spital dedicat luptei împotriva COVID-19, unitate care deservește exclusiv cazurile confirmate sau suspecte de infectare cu noul coronavirus; testele real time PCR și cele de tip pooling pentru depistarea cazurilor de infectare cu noul coronavirus; dezvoltarea unui protocol cu măsuri de siguranță și proceduri de urmat în situații de urgență, pentru unitățile HoReCa; instituirea unor măsuri de siguranță și prevenție în mijloacele de transport public și instituțiile publice; sau asigurarea de măști pentru locuitori și termometre contactless pentru companii, la preț de achiziție.

După o perioadă de timp dificilă, în care ai stat acasă, este timpul să călătorești din nou și să-ți schimbi starea de spirit. Dacă te întrebi unde să pleci, răspunsul este Oradea! Orașul se numără printre cele mai sigure dar deopotrivă frumoase – destinații Europene. Datorită unei serii de măsuri luate de autorități, Oradea devenind astfel una din destinațiile europene puțin afectate de noul coronavirus. Totodată, industria HoReCa urmează recomandările și protocolul inițiat la nivel local de către autorități pentru prevenirea răspândirii infecției cu COVID-19, întâmpinând clienții în cele mai bune condiții de igienă”, precizează reprezentanții European Best Destinations.
Oradea destinație sigură

Odată cu includerea orașului Oradea în topul destinațiilor europene sigure în 2020, reprezentanții European Best Destinations au selectat Oradea și în vederea promovării în secțiunile: destinație de city-break, destinație medievală și destinație culturală.

Related posts

Oradea, Târgu Mureș și Timișoara – orașele cu cel mai bun acces la magazine și restaurante

Stefana Muresan

Proiect european de 2,5 mil. euro pentru realizarea unei piste de biciclete între Arad şi Pecica

Stefana Muresan

Cel mai mare fond din lume, deţinut de un stat, a devenit acţionar la Digi şi Compa

Stefana Muresan

APIA participă la proiectul european Drives privind dezvoltarea de competenţe în sectorul auto

redactia

Fabrica de medicamente Europharm din Braşov a repornit producția și vinde la export

redactia

Top județelor din Regiunea Centru la comerț: exporturi de 8 miliarde de euro, importuri de 7,5 miliarde de euro în 9 luni

Papuc Irina

UTCN, în rankingurile internaționale ca fiind o universitate reprezentativă la nivel mondial

Stefana Muresan

Platforma Romplumb, scoasă la vânzare cu 5,2 milioane euro

Nora Dumitrescu

CTP a achiziționat A1 Bucharest Park pentru circa 40 milioane de euro

Ligia Voro

An greu pentru producția de mobilier în Baia Mare

Nora Dumitrescu

S-a semnat contractul pentru reabilitarea Castelului Corvinilor, 5 milioane euro din fonduri europene

redactia

Uzina mecanică și șasiuri Dacia a produs 2 milioane de motoare TCE

Ligia Voro

Vox Property Group: Business Competitive Edge in challenging market cycles

Ionut Oprea

CBRE: Bucureștiul domină piața de spații de birouri din ECE, aflată într-o dezvoltare dinamică

Ligia Voro

Draxlmaier, Autoliv şi Yazaki, în topul companiilor care au angajat cei mai mulți oameni în 2016

Stefana Muresan

Relansarea exporturilor, prioritate pentru diplomația comercială românească

Ligia Voro

Cluj: Aproape 300 de km de drumuri judetene pe care s-a turnat asfalt in ultimii doi ani

Stefana Muresan

Ambasadorul Paul Brummell, discuții cu primarul din Oradea cu privire la oportunităţile de investiţii

Stefana Muresan

Universitatea de Vest din Timișoara, membră în familia Catedrelor Senghor

redactia

CNAIR va concesiona spațiile de servicii de pe A1 Sibiu-Deva. Stații de încărcare pentru vehicule electrice și alte facilități

Papuc Irina

Dunwell, atuuri și repere în piața de industrial

Stefana Muresan

Laurențiu Lazăr, noul Managing Partner al Colliers International Romania

Ionut Oprea

Tren metropolitan intre Baciu si Jucu

Stefana Muresan

CTPark Timisoara: CTP invests over EUR 13 million for logistics park expansion

Ionut Oprea

Leave a Comment