Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Decathlon lansează târgul de articole sportive second hand, Trocathlon

Pasionații de sport sunt așteptați în perioada 1 iunie – 15 octombrie 2020, să cumpere sau să vândă echipamente sportive aflate în stare bună, în cadrul celui mai mare târg de articole sportive din România, Trocathlon, aflat la cea de-a 20-a ediție. Târgul, care se desfășoară la nivel național în magazinele Decathlon din România, încurajează sustenabilitatea, prin re-vinderea, re-utilizarea și re-valorificarea produselor sportive.

Participarea la târgul Trocathlon este gratuită și toți cei înscriși vor beneficia de consilierea permanentă a angajaților Decathlon. În cadrul târgului sunt acceptate articole sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon, care sunt în stare bună de funcționare și prezentabile din punct de vedere estetic. Produsele vor fi prezente atât în magazinul fizic cât și în catalogul online.

Mai multe detalii despre târg și regulamentul acestuia sunt disponibile pe site-urile: https://second-hand.decathlon.ro/cgv și www.decathlon.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum poţi rezolva rapid obţinerea fişei medicale pentru angajare?

Articolul următor

EXPO REAL: Hybrid Summit enables new start for the real estate industry

Citește si:
Total
0
Share