Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Farmaciile partenere Benefica, și mai aproape de pacienți

Într-o piață dinamică și competitivă, în care au loc provocări și schimbări, Farmexim, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de medicamente din România, continuă să susțină farmaciile independente prin programul de fidelitate Benefica, un parteneriat gândit și dezvoltat cu scopul de a oferi acces la servicii de sănătate premium pentru întreaga comunitate.

Sub umbrela Farmacie parteneră Benefica, comunicarea cu pacientul este țintită și eficientă, iar vizibilitatea farmaciei crește prin acțiunile dedicate, organizate și promovate către pacienți, aducând astfel valoare serviciilor farmaciei independente. Pacienții pot identifica deja signalistica Farmacie parteneră Benefica în 160 de farmacii independente din toată țara. În aceste farmacii, se desfășoară prima campanie organizată sub egida Benefica, cu premii atractive pentru pacienți. Regulamentul campaniei poate fi consultat în orice Farmacie parteneră Benefica sau pe www.farmaciilebenefica.ro.

“Am înțeles și ne-am asumat rolul important și responsabilitatea față de pacienți pe care Farmexim le are în sistemul de sănătate din România, astfel că toate acțiunile noastre au în centrul lor preocuparea pentru pacient. Brandul Farmaciile partenere Benefica s-a născut din dorința noastră de a veni mai aproape de farmaciile independente și, implicit, mai aproape de oameni, prin profesionalism şi excelență, prin servicii de calitate și comunicare eficientă”, a declarat Alina Barcaru, Group Wholesale Director.

Farmexim este primul importator și distribuitor de produse farmaceutice înființat în 1990 în România, cu acoperire națională prin centrul logistic central de la Balotești și cele 10 puncte de lucru din principalele orașe ale țării: Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Brașov, Constanța, Galați, Iași, Ploiești și Craiova. În martie 2017, Farmexim lansează parteneriatul Benefica, ce numără astăzi peste 1000 de membri farmacii independente.

Din iulie 2018, Farmexim și Help Net fac parte din PHOENIX group, lider european în servicii integrate de sănătate, cu o activitate în 27 de țări în distribuție și retail farmaceutic. Concernul german a dezvoltat PHOENIX Pharmacy Partnership, cea mai importantă rețea europeană de programe de cooperare, cu 10.500 de farmacii independente în 16 țări. Astfel, comunitatea farmaciilor independente Benefica are acces la multiple oportunități de business unice în Europa și beneficiază de avantaje competitive, sub umbrela unui brand puternic.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un start-up românesc din domeniul turismului are rezultate pe timp de criză

Articolul următor

FRI-EL Buildings dezvolta Ateneo la Timisoara. 1.300 de apartamente si facilitati integrate sunt prevazute in proiect.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share