Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bazele Wizz din Timișoara și Sibiu, din nou operaționale

Operatorul low-cost Wizz Air a decis să își redeschidă toate bazele sale din România, printre care se numără cele din Sibiu și Timișoara.

Acum se pot face rezervări zboruri pe 35 de rute către Germania, Austria şi Elveţia. Odată cu deschiderea unei noi baze pe Aeroportul Dortmund, compania va introduce și cursa de la Suceava spre orașul german, începând din 3 august.

“Pentru a ajuta pasagerii şi echipajul să călătorească în siguranţă şi fără griji, Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanţarea fizică în timpul îmbarcării şi curăţenia sporită la bord.

Ca parte a măsurilor de protecţie a sănătăţii clienţilor şi a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in şi orice achiziţii de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare”, a transmis conducerea companiei. 

Wizz Air operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 şi A321. În iunie, Wizz a reluat zborurile de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj către Israel, la Tel Aviv. Din 2 iulie, numărul frecvențelor către această metropolă va crește.

La finele lunii mai, Wizz informa că a prelungit perioada pe care sunt blocate mai multe rute din țara noastră. Zborurile spre Belgia, Franța, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie au rămas în continuare suspendate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Din 4 iulie, Aerotravel reia cursele charter spre insula Skiathos din Grecia

Articolul următor

Complexul sportiv de la Pădurea Neagră va fi reabilitat după 20 de ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share