Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Complexul sportiv de la Pădurea Neagră va fi reabilitat după 20 de ani

În această săptămână s-a dat startul lucrărilor de reabilitare a complexului sportiv de la Pădurea Neagră. Acesta va cuprinde un teren de sport multifuncțional cu dimensiunea de 20 x 40 metri pentru minifotbal, baschet, tenis, handbal și un teren cu dimensiunea de 60 x 90 metri. De asemenea, în cadrul complexului va funcționa o vilă turistică, unde vor fi putea fi cazate 42 de persoane.

Consiliul Judeţean Bihor asigură prin ADD cofinanţarea acestui proiect, aproximativ 5.500.000 cu TVA inclus, prin care se va revitaliza zona Pădurea Neagră, una dintre cele mai impresionante din județul Bihor”, a declarat Vitályos Barna, directorul ADD Bihor.

Baza sportivă de la Pădurea Neagră intră în proces de reabilitare pentru prima dată de la darea în folosinţă. Nu s-a făcut nicio investiţie notabilă. Ultima dată s-a jucat handbal aici în urmă cu aproape 20 de ani”, a precizat viceprimarul Kajántó Paul. Complexul sportiv de la Pădurea Neagră va deservi nu doar populația din zonă, nu doar pe cei din Pădurea Neagră sau din Aleșd, ci tot județul. Pentru toți bihorenii, Pădurea Neagră înseamnă, din punct de vedere turistic, sportiv, o zonă foarte atractivă”, a subliniat preşedintele CJ Bihor, Pásztor Sándor, care a vizitat locaţia noului complex turistic.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bazele Wizz din Timișoara și Sibiu, din nou operaționale

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] O fărâmă de viață...

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share