Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ansamblu rezidențial de 2 milioane de euro pentru tinerii din Baia Mare

Un proiect de locuințe în valoare de 2 milioane de euro va fi gata în toamnă la Baia Mare,  fiind destinat locuințelor pentru specialiști și tineri care vor să rămână în oraș.

Blocurile sunt amplasate la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu Bd. Republicii, finalizarea lucrărilor fiind programată pentru toamna acestui an. După mai bine de 30 de ani de tergiversări, aceste blocuri au intrat în patrimoniul municipiului.

Ridicarea acestora a fost demarată de Ministerul Afacerilor Interne, din fondurile pe care această instituție le avea la dispoziţie, fiind vorba inițial despre alocarea a 500.000 de euro. Până la urmă investiția se ridică la aproape două milioane de euro.

Prin reabilitarea și modernizarea acestora, clădirile vor fi transformate în locuințe de serviciu pentru specialiști din diverse domenii, pentru tinerii care fac primul pas dinspre mediul universitar spre autorități publice.

Această strategie locală va fi aplicată și la cele patru blocuri pe care le municipalitatea le construiește în zona Grănicerilor – Unirii: 120 de locuințe pentru absolvenți de universități, cei din domeniile sanitar și educație, dar și tineri căsătoriți.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Deșeurile din județul Bihor vor fi colectate selectiv, pe cinci fracții

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Enjoy! O călătorie senzorială prin memoriile culturale ale Transilvaniei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share