Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

85 de bănci de odihnă amplasate pe malul Crișului Repede și în parcurile orădene

Primăria Oradea a semnat cu firma S.C Lavitex Prod S.R.L, la finalul săptămânii trecute, contractul de furnizare a unui număr de 85 de bănci de odihnă. Băncile sunt pevăzute cu cadru din oțel de culoare negru lucios și cu elemente din lemn de fag de o culoare verde urban. Prețul contractului este de 98.600 lei (fără TVA).

Pentru moment, zece bănci au fost montate în zona str. Martin Andersen Nexo, lângă spațiul de joacă amenajat aici, dar și în perimetrul zonei verzi create prin programul de regenerare urbană derulat de Primăria Oradea.

Celelalte 75 de bănci de odihnă vor fi montate în următoarele zone, după cum urmează: 40 de bucăți pe promenada Crișului Repede, respectiv pe malul drept de la podul Sf. Ladislau la Podul Dacia, 10 bănci pe promenada malului stâng, de la Podul Intelectualilor până la Podul Dacia și 25 de bucăți pe promenada malului stâng, de la Podul Dacia în zona Căii Mareșal Averescu.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Măștile “made in Romania” au intrat în rețelele Lidl și Carrefour

Articolul următor

Prima tranșă pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj: 47 milioane euro

Citește și:
Citeste mai mult

Tichete cadou de Ziua Bărbatului

Propunerea vine din partea Gabrielei Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. „Vin cu o veste bună…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share