Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electrogrup va construi o rețea 5G în Finlanda

Compania clujeană Electrogrup a demarat construirea unei noi rețele în sistem 5G în Peninsula Scandinavă.

Aceasta vine după demararea altui proiect de rețea 5G într-o țară din Europa de Vest, de această dată în Olanda. Echipa de specialiști români s-a deplasat în Finlanda, unde acum lucrează la dezvoltarea noii rețele.

Divizia telecom a Electrogrup este implicată activ în primele inițiative de rețele 5G la nivel european. Compania are un portofoliu de 1.000 de instalări de site-uri de telefonie mobilă, 3.500 de instalări de echipamente 2G, 3G, 4G și LTE și 15.000 km de fibră optică în Europa.

În această săptămână grupul din care face compania, E-Infra, a finalizat rețeaua de gaze din comuna Moara (județul Suceava), în beneficiul a 1.670 de locuitori. Lucrările de 6 milioane de lei au fost realizate prin societatea Nova Power & Gas (NPG).

Electrogrup a fost creată de frații Simion și Teofil Mureșan și face parte din E-Infra, grup de cinci companii din domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, alături de Netcity Telecom, Direct One, NPG, WESEE, cu 600 de angajați și afaceri de 110 milioane euro în 2018.

Total
12
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Prima tranșă pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj: 47 milioane euro

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] The Touristic, Medieval and Exuberant Sibiu

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
12
Share