Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TRAMECO, Drum Asfalt și LEMACONS, reabilitează Şcoala nr. 11 din Oradea

La 11.481.787,64 lei fără TVA se ridică valoarea contractului de reabilitare a Școlii Generale nr. 11 situată pe strada Moldovei. Este una dintre cele mai mari unităţi de învăţământ din zona de vest a oraşului, fiind frecventată de orădenii din Rogerius şi Oncea şi de navetiştii din partea de nord a Zonei Metropolitane.

În prezent, şcoala este în curs de reabilitare, fiind în derulare lucrările la proiectul „Reabilitare fațade și amenajări interioare, reabilitare instalații sanitare și electrice la Școala Gimnazială nr. 11 Oradea”.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea gradului de participare a elevilor la nivelul învățământului obligatoriu din Municipiul Oradea, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului.

Lucrările sunt realizate de către asocierea formată din Drum Asfalt SRL, TRAMECO SA și LEMACONS SRL, iar prețul contractului este de 11.481.787,64 lei fără TVA.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în 22.05.2020, iar durata de execuție este 18 luni. Contractul de lucrări a fost semnat la începutul lunii martie 2020.

Imobilul în care funcționează Școala Gimnazială nr. 11 este alcătuit din patru corpuri de clădire : corp A: 5 nivele (S + P+ 3 E), corp B: 2 nivele (P + 1 E), corp C: 3 nivele (P + 2 E şi 1 nivel sală sport), corp de legătură: 4 nivele (S + P + 2 E).

Principalele lucrări care urmează a fi executate la aceste corpuri de clădiri sunt: reabilitarea instalațiilor electrice și sanitare interioare, reabilitare instalație hidranți interiori și exterior, montarea sistemului de detecție și alarmare incendiu, montarea sistemului de supraveghere video, montarea instalației electrice de curenți slabi pentru rețea calculatoare, montare instalație de paratrăsnet, finisaje interioare și anume: înlocuirea pardoselilor interioare în sălile de clasă și spații administrative cu pardoseli din parchet masiv din lemn, iar la grupurile sanitare și coridoare pardoseli din gresie antiderapantă, zugraveli interioare, înlocuirea tâmplăriei vechi cu tâmplărie nouă din PVC; extinderea corpului de clădire C în zona sălii de sport în vederea amenajării vestiarelor și grupurilor sanitare aferente sălii de sport, reabilitarea fațadelor prin montarea de termosistem și finisaje exterioare cu tencuieli decorative, înlocuirea sistemului de colectare a apelor pluviale, înlocuirea balustradelor din casele de scară cu balustrade din inox și placarea treptelor cu gresie; reabilitare șarpantă si înlocuire invelitoare degradată; amenajări exterioare și anume: refacere împrejmuire, amenajări trotuare și alei, amenajare teren de sport, amenajări de spații verzi, dotarea cu porți pentru fotbal, handbal, panouri baschet și mese ping-pong.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

“Lemnarii” din Ardeal, sfătuitori pentru guvern

Articolul următor

Proiect european cu stand de taximetre electrice la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share