Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Lemnarii” din Ardeal, sfătuitori pentru guvern

Clusterul Mobilier Transilvan (CMT) a fost invitat și deja reprezentat în grupul tehnic de lucru în domeniul întreprinderilor mici și mijlocii (IMM).

„Este o inițiativă interministerială pe care o salutăm și pe care o susținem. Este un pas înainte, cu discuții transparente între ministere, la care participă reprezentanți din mediul privat, respectiv ai IMM-urilor.

Angajamentul nostru e să vă ținem la curent cu dezbaterile acestui grup de lucru, într-un mod transparent, fiind vorba despre informații publice. Momentan s-au făcut prezentări și s-au pus întrebări, iar multe dintre răspunsuri urmează să le primim în scris”, le-a transmis membrilor directorul executiv al CMT, Ciprian Morcan.

Comitetul Interministerial pentru Coordonarea și Monitorizarea Participării României la programele și inițiativele europene gestionate centralizat de către Comisia Europeană funcționează de la începutul acestui an.

CMT are în prezent 85 de membri, cei cinci nou-veniți a căror aderare a fost acceptată în adunarea generală fiind societățile Accesoria Group, Davurent, Silva Nobilis, Jovan și Universitatea Bogdan Vodă.

Organizația are un portofoliul nou format din 10 propuneri de proiecte validate de membri și care urmează să fie incluse în strategia sa de dezvoltare. Echipa de management a decis că va rămâne deschisă și spre alte propuneri de proiecte, care să completeze lista inițială.

CMT a fost înființat în 2012, având ca fondatori companii, instituții și universități – cu interese diverse în industria mobilei, de la furnizori la producători și de la distribuitori la specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Cartiere rezidențiale și transport. Sibiu - orașul investitorilor și al mobilității

Articolul următor

TRAMECO, Drum Asfalt și LEMACONS, reabilitează Şcoala nr. 11 din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share