Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bazin didactic de înot în Ioşia şi bază sportivă pe Calea Clujului din Oradea

Primăria Oradea dorește să implice municipiul în Programul național de construcții de interes public sau social, derulat de Compania Națională de Investiții, program prin care se pot realiza printre altele și bazine de înot didactic școlare.

După ce în cursul lunii ianuarie 2020, consilierii locali și-au dat acordul ca municipiul Oradea să participe la acest program prin construirea unui bazin de înot în cartierul Ioșia, în cadrul şedinţei din această săptămână a Consiliului Local au fost aprobate, proiectele care presupun predarea către Compania Naţională de Investiţii a amplasamentelor pe care Compania Națională de Investiții va construi în Oradea un bazin didactic de înot, respectiv o nouă bază sportivă. 

Conform proiectelor bazinul de înot se va realiza în cartierul Ioșia, pe strada A. Cazaban nr. 47/A, în zona dintre Liceul Don Orione și Arena Antonio Alexe, iar terenul pe care municipalitatea va preda pentru realizarea investiţiei estede o suprafață de 3.000 mp. Construirea acestui bazin de înot se va realiza în urma solicitării depuse de autoritatea locală și reprezintă o oportunitate atât pentru utilizatori (elevi ai școlilor arondate bazinului de înot), cât și pentru publicul larg.

De asemenea, baza sportivă urmează să fie amenajată pe Calea Clujului nr. 202, în spatele terenului de fotbal “Motorul”. Aceasta ar urma să aibă 3 terenuri noi, iar cel existent ar urma să fie reabilitat. Suprafața terenului pus la dispoziţia Companiei Naționale de Investiții de către municipalitate este de 14.500 mp.

În ambele cazuri, Primăria Oradea va suporta cheltuielile cu racordurile la reţelele de utilităţi, iar investiţiile vor fi realizate cu finanțare de la bugetul de stat

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Sibiu, oraș atractiv pentru investitori

Articolul următor

SPEEDWELL: staying on the right path

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share