Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Contract de 74 milioane de lei la Timişoara. O asociere de opt firme conduse de PORR a depus singura ofertă pentru reabilitarea bulevardului Cetăţii

O singură firmă vrea cei 71 de milioane de lei acordaţi din fonduri europene pentru refacerea în totalitate a Bulevardului Cetăţii. Dacă dosarul şi procedura de atribuire au fost corect întocmite vom avea un câştigător în curând.

S-a încheiat termenul de depunere a ofertelor pentru licitaţia de atribuire a contractului de reabilitare a bulevardului Cetăţii. Vestea cea mai bună este că a fost depusă o ofertă, iar în plus fiind o singură ofertă există mai puţine şanse de a se depune contestaţii. Deci, societatea PORR Construct, în asociere cu mai multe firme, doreşte contractul în valoare de 71,4 milioane de lei, plus TVA.

Prin prezentul contract vor fi realizate următoarele activitati: modernizarea întregului ansamblu rutier şi a liniilor de tramvai, inclusiv reţelele edilitare stradale, subterane şi supraterane de pe B-dul Cetaţii, amenajarea de trotuare, piste pentru biciclete şi de zone verzi, aducându-se astfel o contribuţie substanţială la reducerea emisiilor de poluanţi în atmosferă, reducerea prafului, a nivelului de zgomot şi implicit la creşterea confortului şi siguranţei circulaţiei. Serviciile si respectiv lucrarile care fac obiectul prezentei proceduri consta in realizarea a: – 1,57 km linie cale dublă de tramvai ; – 25.800,94 mp carosabil reabilitat; – 12.291,45 mp trotuare reabilitate: – 3.590,62 mp pistă pentru biciclete: – 20.530,79 mp spaţiu verde:; – 10 buc staţii tramvai. Termenul de realizare a investiţiei este de 36 luni (6 luni proiectare şi 30 luni execuţie)”, se spune în enunţul licitaţiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cei de la BorgWagner au cumpărat Delphi Technologies, concern din domeniul pieselor auto prezent şi în România

Articolul următor

Universitatea de Vest Timişoara a fost inclusă în topul Shanghai cu domeniul Fizică

Citește si:
Total
0
Share