Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica Helcor de la Baia Mare a intrat pe profit

Afacerile producătorului de medicamente AC Helcor Baia Mare au urcat cu 50% anul trecut, acesta ajungând pe profit după o pierdere de 4 milioane de lei.

Fabrica din județul Maramureș a avut o creştere substanţială în 2019, majorându-şi afacerile cu 50% faţă de anul anterior, până la 25 de milioane de lei.

Producătorul controlat de medicul Coriolan Pop a avut în 2019 cel mai bun an pentru business, trecând de la pierderi de aproape 4 milioane de lei în 2018 la profit de 1,4 milioane, potrivit ZF.

Compania a revenit pe creştere semnificativă faţă de anii anteriori, reuşind să treacă de pragul de 20 milioane de lei. Producătorul de medicamente a revenit pe profit, după ce anterior raportase doar pierderi, din 2013 până în 2018.

AC Helcor este producător de medicamente cu prescripție medicală și OTC în domeniul medical și farmaceutic. Acum 10 ani în cadrul acesteia s-a înființat divizia vitamine și suplimente alimentare Bio Sunline.

Ele sunt bazate pe extracte naturale de origine minerală, vegetală și animală, standardizate sub formă de comprimate și capsule, conținând materii prime purificate, provenite din zone ecologice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Golful românesc, în căutarea timpului pierdut

Articolul următor

Rectorul USAMV Cluj, Cornel Cătoi: „Stațiunile noastre vor funcționa ca niște centre de profit”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share