Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aproape 850.000 de fermieri au primit subvenții de la APIA în Campania 2019

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a transmis că, în perioada 16 octombrie 2019 – 30 iunie 2020, a autorizat la plată suma de 2,89 miliarde euro. Dintre acești bani, cea mai mare sumă a constituit plăți directe directe din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA) – 1,89 miliarde euro.

Potrivit unui comunicat emis de APIA, 598,06 milioane euro au constituit sume alocate în cadrul măsurii implementate de APIA din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală prin PNDR 2014 – 2020 și cofinanțare de la bugetul național; 241,68 milioane euro au fost ajutoare naționale tranzitorii finanțate din bugetul național; iar 161,33 milioane euro – măsuri de piață, comerţ exterior, promovare produse agricole și ajutoare de stat.

De asemenea, APIA precizează că până la această dată au fost autorizați la plată un număr de 843.349 fermieri, reprezentând un procent de 99,87% din fermierii eligibili la plată.

„Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură reamintește că autorizarea la plată continuă concomitent cu celelalte activități desfășurate la nivelul instituției, respectiv realizarea controalelor administrative și începerea controlului pe teren pentru Campania 2020 în vederea atingerii obiectivelor privind acordarea plăților în avans”, au precizat reprezentanții instituției.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Your dedicated Marketing Agency” - LOOPAA

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] #TheRoadThatUnites is an NGO with the Authorities

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share