Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grecii de la Ellinair au operat primul zbor de la Cluj

Compania aeriană greacă Ellinar a efectuat primul său zbor charter din sezonul de vară de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC).

Aceasta va opera pe relația Cluj-Napoca – Creta Heraklion, zborurile turistice fiind programate în fiecare vineri, până în 25 septembrie. Ele sunt efectuate prin intermediul operatorului turistic Mouzenidis Travel România, care are 25 de ani de experiență pe piața turistică a Greciei.

Ellinair este o companie cu sediul în Salonic care operează zboruri programate și charter. Aceasta a fost înființată la 2013. Este membră a grupului Mouzenidis și a fost creată pentru a servi volumul mare de turiști, în principal din Rusia, care vizitează Grecia.

În 2014, zborurile sale au fost încorporate în sistemele globale de distribuție pentru a asigura accesibilitate tuturor agențiilor. În 2015, a lansat noi rute interne din Atena și Salonic. În acest an operează zboruri către 32 de destinații, inclusiv cele de vară către Corfu și Heraklion.

În sezonul estival, Ellinair operează cu aeronave Airbus A319 și A320, prestând servicii de charter în asociere cu operatorii de turism majori, dar și cu avioane Boeing 737-300 și 737-400. Pe AIAIC mai activează companiile Wizz Air, Tarom, Blue Air, Aegean Airlines, Air Bucharest, Animawings, Corendon, Freebird, Fly Egypt.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Strategia de smart city a Zalăului, adaptată la fondurile europene

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Drumul aurului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share