Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Oncos se extind în Ardeal

Fabricantul clujean de produse din carne și de panificație Oncos Cluj și-a activat prima sa unitate sub brandul Fermele Transilvania din județul Maramureș.

Societatea clujeană a fost afectată de scăderea vânzărilor din sectorul hoteluri, restaurante, catering, dar își va majora rețeaua de magazine proprii la 75 de unități, toate cu produse locale. Aceasta și-a mai înființat unități în județele Sălaj, Mureș și Bistrița-Năsăud. 

Oncos își va continua expansiunea lanțului de magazine într-un moment de mare instabilitate pentru economie, conform companiilor care coordonează procedura de reorganizare a insolvenței, CITR și BDO Business Restructuring.

În primul semestru, Oncos a înregistrat o creștere de 40% a afacerilor, cu 50 de noi locuri de muncă. Societatea a fost nevoită să își ajusteze activitatea din HoReCa prin dezvoltarea de noi linii de produse destinate vânzării directe, la preparatele din carne de pui și la panificație.

Business-ul este format din abator, fabrică de pâine, ferme de creștere a puilor, depozit și rețea de magazine. Oncos SA avea afaceri de 77 milioane de lei și un profit de 6,5 milioane, în 2018, cu 269 de angajați, fiind controlată de Vasile Onacă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul bazin acoperit din Câmpia Turzii, funcțional de anul viitor

Articolul următor

Lecoimpex, sprijin total pentru fermieri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share