Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul bazin acoperit din Câmpia Turzii, funcțional de anul viitor

Proiectul construirii noului bazin de înot didactic din municipiul Câmpia Turzii a trecut de evaluarea tehnică, iar acum se află în cea financiară.

Acesta a depășit faza evaluării tehnice (în 30 iunie) iar acum se află în stadiul de evaluare financiară (24 august). După această dată se decide societatea care a câștigat licitația. O lună durează faza de proiectare, după care se va da drumul la construcție, conform Ziarul 21.

„Din vara anului 2021, dacă Dumnzeu ajută, vom participa la deschiderea oficială a Bazinului de Înot Didactic din Câmpia Turzii”, a declarat edilul Dorin Lojigan. Localitatea clujeană s-a aflat printre cele opt investiții incluse suplimentar la început de an pe lista Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Aministrației.

Programul de construcții de interes public sau social este derulat de Compania Națională de Investiții (CNI). Bazinul va fi amplasat în Parcul Municipal (Berc), iar în 2019 s-a aprobat transmiterea în folosință gratuită CNI a unui teren de 4.320 mp pentru construirea bazinului.

Susținerea financiară pentru proiect se face din fondurile alocate de Guvernul României. Proiectul a fost inițiat ca urmare a faptului că municipiul nu dispune de un bazin de înot acoperit, iar autoritățile locale au făcut de câțiva ani demersuri pentru un astfel de proiect.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Octavian Fodor, vicepreședinte al Asociației Parcurilor Industriale

Articolul următor

Clujenii de la Oncos se extind în Ardeal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share