Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Octavian Fodor, vicepreședinte al Asociației Parcurilor Industriale

Directorul adjunct al societății Tetarom, care administrează parcurile industriale publice din județ, a fost desemnat ca vicepreședinte al Asociației Parcurilor Industriale și a Incubatoarelor de Afaceri din Romania (APITSIAR).

Octavian Fodor a fost ales în noul Consiliul Director la adunarea generală a asociaților organizației, prilej cu care a obținut și un nou mandat de vicepreședinte.

Societatea clujeană a anunțat recent lansarea unei licitații publice în vederea închirierii de spații de depozitare și birouri situate în Tetarom I, pe 8.000 mp.

Procedura vizează închirierea a trei clădiri edificate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană de 70 de milioane de lei, imobile date în administrare Tetarom. Parcurile Tetarom I, II și III găzduiesc 13.000 de angajați și 100 de companii.

APITSIAR a fost creată în scopul promovării dezvoltării durabile a parcurilor industriale, tehnologice, ştiinţifice și a incubatoarelor de afaceri, atragerii de investiţii autohtone și străine. Aceasta are în componență 32 de membri principali. 

Total
11
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

VGP must constantly be ready to respond to new investment opportunities

Articolul următor

Primul bazin acoperit din Câmpia Turzii, funcțional de anul viitor

Citește si:
Total
11
Share