Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lecoimpex, sprijin total pentru fermieri

Agricultorii din Transilvania au ca partener principal în dezvoltarea activității lor compania mureșeană Lecoimpex. Utilajele și piesele de schimb agricole de calitate, plus o gamă largă de servicii sunt argumentele care poziționează firma Lecoimpex în postura de furnizor important de materiale agricole. Deji N. Zoltán, manager punct de lucru Leco Agro, ne-a oferit detalii despre ofertele companiei mureșene pentru fermieri.

Cât de importante sunt utilajele agricole pentru fermieri?

Deji N. Zoltán: Utilajele agricole ușurează activitatea zilnică a fermierilor. La fel ca autoturismele, sunt de mare ajutor, dar necesită atenție și îngrijire periodică pentru a le păstra în condiții de funcționare optimă și a le crește durata de viață. Ținând cont de aceste aspecte, Leco Agro oferă fermierilor nu doar utilaje agricole și tractoare, ci și o gamă largă de piese de schimb, în magazinul dedicat agricultorilor, aflat în Cristeşti, județul Mureș.

Indiferent că este vorba de rulmenți, lagăre, simeringuri, curele, lanțuri, discuri sau alte piese agricole, Leco Agro oferă seriozitate, calitate și prețuri competitive!

Fermierii și producătorii agricoli pot alege dintr-un stoc diversificat calitativ și cantitativ de piese agricole, iar echipa Leco Agro, foarte bine pregătită tehnic, rezolvă aproape orice problemă într-un timp foarte scurt.

Ce ne puteți spune despre tipul și proveniența utilajelor și pieselor de schimb oferite de dvs?

Deji N. Zoltán: Lecoimpex face parte din grupul revânzătorilor de utilaje agricole și piese de schimb marca Maschio Gaspardo, producătorul nr. 1 de utilaje agricole din România. Maschio Gaspardo produce utilaje de înaltă calitate pentru arat, semănat, arhitectură peisagistică, tratarea culturilor, recoltarea şi prelucrarea fânului. Lecoimpex, în parteneriat cu Maschio Gaspardo, oferă fermierilor o gamă largă de utilaje agricole, cum ar fi: cultivatoare, grape rotative, semănători de precizie (porumb) și semănători de cereale (păioase), echipamente combinate cultivatoare-semănătoare, mașini de tuns iarba, mașini de erbicidat, mașini de prelucrare a fânului și echipamente pentru lucrări minime agricole (de exemplu, presă de balotat) sau mașini pentru prelucrarea solului (freză de pământ, plug reversibil, disc agricol, scarificator).

Ce aspecte vizează serviciile oferite de Leco Agro?

Deji N. Zoltán: Echipa tehnică de la Leco Agro cunoaște toate aspectele legate de montarea, configurarea și întreținerea utilajelor agricole, oferind, pe lângă utilajele și piesele de schimb agricole, o gamă largă de servicii, cum ar fi:

– soluții pentru probleme tehnice
– demontare și montare piese de schimb
– punere în funcțiune și reparații utilaje agricole (service mobil)
– consultanță soluții de finanțare

Leco Agro oferă cele mai avantajoase soluții de finanțare, adaptate nevoilor tuturor categoriilor de clienți, atât persoanelor juridice cât și persoanelor fizice autorizate și producătorilor agricoli. Aici aș exemplifica:

Dobânzi începând cu 0%
Creditare pe o perioadă de până la 60 de luni
Rate sezoniere, maxim 2/an
Fără garanții reale din partea clientului

Despre toate aceste lucuri și alte detalii, putem discuta cu cei interesați în magazinul Leco Agro, situat pe Str. Principală Nr. 563 G, Cristești, Mureș.

www.leco.ro
Cristești, Jud. Mureș, Str. Principală Nr. 563 G
officeagro@leco.ro
0753 315 470

(Din ediția print a revistei Transilvania Business, numărul 93 – martie/aprilie 2020)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujenii de la Oncos se extind în Ardeal

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Cluj County - The heart of Transylvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share