Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Sibiu a fost certificată pentru sistemul de management conform standardului ISO 9001:2015

Primăria Sibiu a obținut certificarea ISO pentru standardul EN ISO 9001, un obiectiv stabilit pentru proiectul finanțat din fonduri europene SALT SIBIU: Administrație de calitate, accesibilă locuitorilor prin Tehnologie. Certificatul atestă calitatea serviciilor oferite cetățenilor și un sistem de management bun la nivelul instituției.

„De un an și jumătate lucrăm la elaborarea și aplicarea unor proceduri de lucru pe care să le respecte angajații și personalul de conducere în gestionarea documentelor și soluționarea solicitărilor. Scopul în sine al implementării acestor proceduri este acela de a oferi cetățenilor servicii de calitate, de a răspunde prompt nevoilor lor. Certificarea ISO, emisă de prestigioasa firmă TÜV Austria, atestă că suntem pe drumul cel bun și că sistemul de management al instituției este funcțional și conform cu standardele internaționale în domeniu. Această certificare ne obligă și ne motivează să continuăm să îmbunătățim aceste proceduri de lucru, în folosul cetățeanului”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Certificatul ISO înseamnă că la nivelul Primăriei Sibiu sistemul de management al calității, parte importantă a sistemului de management al instituției, este conform cu standardele internaționale și este orientat spre satisfacerea necesităților, așteptărilor și cerințelor cetățenilor, dar și spre angajați și colaboratorii instituționali ai Primăriei. Practic, se atestă faptul că în Primăria Sibiu există procese și proceduri manageriale corecte, un sistem eficient de gestionare a documentelor, iar conducerea și întreaga echipă a Primăriei este atentă la nevoile cetățenilor, încercând continuu să îmbunătățească calitatea serviciilor oferite acestora.

În fiecare an, pentru următorii trei ani, Primăria Sibiu va fi monitorizată de către auditorii TÜV care vor verifica menținerea standardelor și progresul pe care instituția îl va face pentru îmbunătățirea calității serviciilor.

Proiectul “SALT SIBIU: Administrație de calitate, accesibilă locuitorilor prin Tehnologie” este finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Axa prioritară 2 – “Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente”, Cod MySMIS 126267. Acesta a început în data de 20 martie și se va încheia în 30 de luni, adică în luna septembrie 2021. Valoarea totală a proiectului este de 3.102.011,57 lei, din care finanțarea din fonduri europene nerambursabile este de 3.094.871,57 lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fundația Comunitară Oradea caută soluții locale la provocări locale

Articolul următor

Pace pe autostradă. Se reiau lucrările pe lotul Câmpia Turzii – Chețani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share