Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii din Cluj au ocupat centrul orașului

Asociația Produs de Cluj (APC) a reluat târgurile pe care le organizează în orașul de reședință, sistate odată cu apariția situației de urgență în România, în primăvară.

Evenimentul de la Cluj-Napoca are loc în Piața Avram Iancu, în perioada 9-19 iulie. “Suntem responsabili față de noi și de semeni, respectăm regulile de protecție și distanțare socială”, a precizat conducerea APC.

Târgul care a marcat închiderea sezonului 2019 s-a desfășurat la complexul Palas Mall Iași, unde au fost prezente conserve din fructe și legume, sucuri naturale, produse apicole, ciocolată de casă, turtă dulce, produse din lavandă, cosmetice bio, ulei presat la rece, costume populare și accesorii, bijuterii lucrate de mână, obiecte de artizanat.

Scopul asociaţiei este promovarea tradițiilor, a valorii și culturii județului. De-a lungul anilor au expus sub egida APC 150 de mici întreprinzători – mai ales afaceri de familie – unii reușind să se dezvolte și să își creeze afaceri de succes.

O creștere au cunoscut uleiurile presate la rece, afacerile bazate pe lavandă, miere şi produse apicole. Inițial au fost organizate târguri în orașele din Cluj, iar 2012 brandul a trecut limitele județului. Treptat, evenimente de acest gen au avut loc în Polonia, Franța, Anglia, Germania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Demersuri pentru includerea determinărilor gratuite de biologie moleculară într-un program național

Articolul următor

Afacere sătească în Sălaj: 14 milioane de euro din vopsele

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share