Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Două oferte pentru autostrada Cluj – Sălaj. China vs România

Pentru proiectarea și execuția sectorului Nădășelu – Zimbor al Autostrăzii Transilvania (A3) au fost depuse două oferte: una din România, alta din China.

“După ce în 26 iunie am semnat contractul de proiectare și execuție a lotului de autostradă Zimbor – Poarta Sălajului, sunt bucuros să fac cunoscut faptul că în 9 iulie a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare și execuție a Autostrăzii Brașov – Târgu-Mureș – Cluj – Oradea, subsecțiunile 3A2 Nădășelu – Mihăiești și 3B1 Mihăiești – Zimbor”, a relatat ministru transporturilor, Lucian Bode.

În cadrul acestei proceduri, ofertele au fost depuse de către doi ofertanți: asocierea China Communications Construction Company Limited – Dimex 2000 Company și asocierea Spedition UMB – Tehnostrade  – Electromontaj.

Valoarea estimată a contractului este de 1,4 miliarde de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Contractul are o perioadă de proiectare de 12 luni și una de execuție de 24 luni. Garanția lucrărilor este între 5 și 10 ani, în funcție de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construirea A3, subsecțiunile 3A2 Nădășelu – Mihăiești (km 8+700-km 25+500) de 16 km și subsecțiunea 3B1 Mihăiești – Zimbor, de 13 km.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Principalele provocări și soluțiile de adaptare la contextul provocat de COVID-19, dezbătute de consultanții fiscali la prima ediție online a „Tax & Finance Forum”

Articolul următor

Primăriile din Bihor pot beneficia de sprijin financiar pentru împăduriri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share