Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se redeschid piețele volante ale Clujului

Municipalitatea clujeană a dispus reactivarea piețelor volante din localitate. Primele deschise sunt cele de la cartierele Plopilor, Gheorgheni și Grigorescu.

“După deschiderea pieței volante de pe platoul Sălii Sporturilor, a fost organizată o nouă piață de acest fel, unde clujenii se pot aproviziona cu fructe, legume și alte produse de sezon, direct de la producătorii locali.

Piața volantă din cartierul Gheorgheni va fi deschisă în fiecare zi de joi, în locația pe care clujenii o cunosc deja din anii anteriori – str. Unirii, la capătul liniei 3. Următoarea piață volantă din acest an va fi deschisă în cartierul Grigorescu”, au transmis reprezentanții primăriei clujene

De asemenea, municipalitatea a aprobat organizarea în Piața Avram Iancu a Târgului Produs de Cluj, în perioada 9-19 iulie. Evenimentul este dedicat produselor tradiționale 100% clujene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Blocaj înlăturat pe Autostrada Sebeș - Turda. Se mută stâlpii de tensiune

Articolul următor

Ferma Recea Cristur: “Suntem refuzați de supermarketuri”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share