Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se redeschid piețele volante ale Clujului

Municipalitatea clujeană a dispus reactivarea piețelor volante din localitate. Primele deschise sunt cele de la cartierele Plopilor, Gheorgheni și Grigorescu.

“După deschiderea pieței volante de pe platoul Sălii Sporturilor, a fost organizată o nouă piață de acest fel, unde clujenii se pot aproviziona cu fructe, legume și alte produse de sezon, direct de la producătorii locali.

Piața volantă din cartierul Gheorgheni va fi deschisă în fiecare zi de joi, în locația pe care clujenii o cunosc deja din anii anteriori – str. Unirii, la capătul liniei 3. Următoarea piață volantă din acest an va fi deschisă în cartierul Grigorescu”, au transmis reprezentanții primăriei clujene

De asemenea, municipalitatea a aprobat organizarea în Piața Avram Iancu a Târgului Produs de Cluj, în perioada 9-19 iulie. Evenimentul este dedicat produselor tradiționale 100% clujene.

Total
19
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Blocaj înlăturat pe Autostrada Sebeș - Turda. Se mută stâlpii de tensiune

Articolul următor

Ferma Recea Cristur: “Suntem refuzați de supermarketuri”

Citește și:
Populaţia rezidentă a județului Cluj, conform rezultatelor definitive ale RPL 2021, este de 679.141 persoane, în scădere cu 11.965 față de recensământul din octombrie 2011.
Citeste mai mult

Clujul a pierdut 12.000 de locuitori

Institutul Naţional de Statistică a publicat primele rezultate definitive ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor (RPL), runda 2021. Populaţia…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
19
Share