Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constructorii clujeni, marii câștigători ai licitațiilor pentru apa și canalizarea Turzii

Compania de Apă Arieș (CAS) a atribuit cinci contracte din proiectul regional ce privește modernizarea sistemelor de apă și canalizare din zona Turda – Câmpia Turzii.

Ultimul contract semnat vizează extinderea și reabilitarea sistemelor de alimentare și de canalizare menajeră în comunele Luna și Viișoara. Acesta are o valoare de 20 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată (TVA). Durata de execuție a contractului este de 28 de luni.

Oferta declarată drept câștigătoare este asocierea Awe Infra – Îndemânarea Prodcom. CAA derulează un proiect regional de 130 de milioane de euro. CAA a semnat contracte de servicii de asistență tehnică pentru supervizarea lucrărilor și alte patru de lucrări, aferente municipiilor Turda și Câmpia Turzii.

Câștigători sunt asocierile Eptisa România, Eptisa Servicios de Ingineria (13 milioane de lei); Hidroconstrucția, TCI Contractor General Cluj (45 și 67 de milioane de lei); ACSA Turda – Criteria Inc – OMS Kornyezetvedelmi, Agripipe, Emit Group, Ercolle Marreli (105 milioane); Nord Conforest, Aparo Consult, Eco Aqua Design (130 milioane), toate fără TVA.

În proiectul regional sunt incluse municipiile Turda și Câmpia Turzii, comunele Aiton, Călăraşi, Ciurila, Luna, Mihai Viteazu, Petreştii de Jos, Ploscoş, Sănduleşti, Tureni, Tritenii de Jos, Viişoara, toate din Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apa Văii Arieșului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zalăul își aduce autobuze electrice pe banii Europei

Articolul următor

TCI Cluj va reabilita energetic un simbol al Zalăului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share