Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CNIPMMR solicită ca măsurile privind telemunca să fie aplicate și IMM-urilor

CNIPMMR susţine iniţiativa Guvernului de a sprijini angajatorii şi angajaţii din domeniile afectate de întreruperea sau restrângerea activităţii ca urmare a efectelor COVID-19 prin introducerea unor beneficii financiare menite să stimuleze angajarea persoanelor rămase fără loc de muncă sau care s-au aflat în imposibilitatea angajării. Referitor la Proiectul de Ordonanţă de Urgenţă, CNIPMMR propune mai multe completări care vin în sprijinul întreprinzătorilor.

Propuneri

Astfel, CNIPMMR propune ca suma de 2.500 lei să fie acordată şi microintreprinderilor cu asociat unic, fără angajaţi, deoarece toţi antreprenorii în această perioadă pentru a-şi susţine activitatea au fost nevoiţi să se mute în on-line şi să utilizeze mai mult tehnologia informaţiei.

Valoarea de 2.500 lei să poată fi decontată şi de IMM-urile care fac dovada că în perioada stării de urgenţă din anul 2020 au lucrat în regim de telemuncă şi au achiziţionat echipamente de tehnologia informaţiei necesare desfăşurării activităţii în regim telemuncă este o altă propunere a CNIPMMR.

Nu în ultimul rând, sprijinul financiar mai sus menţionat să poată fi utilizat şi în scopul achiziţionării unei semnături electronice calificate, precum şi a serviciile prevăzute în pachetului digital propus de CNIPMMR în cadrul programului TECH NATION, care cuprinde un site de prezentare a activităţii şi soft pentru gestionarea datelor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] The Pearl of Transylvania: the Medieval Citadel of Sighişoara

Articolul următor

De la 1 ianuarie 2021 autoturismele cu volan pe partea dreaptă nu vor mai primi cartea de identitate a autovehiculului

Citește si:
Total
0
Share