Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Austriecii de la Raiffeisen își digitalizează agențiile din Cluj

Mai multe agenții din Cluj ale Raiffeisen Bank au trecut la conceptul de digital banking promovat în România de către grupul financiar austriac.

Primele agenții reamenajate la Cluj-Napoca au fost cele de pe străzile Cuza Vodă și Ploiești, fiind prevăzute cu geamuri transparente, interacțiune digitală și semnalistică adaptată.  

Ele conțin zonă de self banking non-stop, rețea de dispozitive digitale, zone pentru interacțiune deschisă sau privată, spațiu pentru organizarea de seminarii sau sesiuni demonstrative de utilizare a tehnologiilor de digital banking.

Prima unitate de acest gen din România a fost deschisă în 2018, la București, iar în prezent bancă are șapte agenții amenajate în noul format și va mai transforma trei până la finalul anului.

În Raiffeisen Bank lucrează 4.800 de angajați, în 350 de unități în țară și trei sedii centrale. Principalii jucători pe piața bancară din România sunt Banca Transilvania Cluj, BCR și BRD, ambele din București.

Total
25
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] The Salt Road

Articolul următor

Gratuități pentru turiștii care vizitează Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Istvan Vakar, a primit vizita noul ambasador al Mexicului în România, Amparo Erendira Anguiano Rodriguez.
Citeste mai mult

Mexicul vrea transfer de know-how la Cluj

Oportunitățile de investiții în județ le-au fost prezentate unei delegații din statul nord-american. Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
25
Share