Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cosmopolit Zenit, proiect nou la Brasov

Cosmopolit Development, dezvoltatorul imobiliar brașovean, a lansat cel mai amplu proiect de până acum – Cosmopolit Zenit. Cele două blocuri, a câte 11 etaje, cu aspect modern și susținute de un concept arhitectural inedit, se află în cartierul Răcădău, evaluat ca având cel mai curat aer din Brașov.

În total, sunt disponibile 231 de locuințe: garsoniere, studiouri, apartamente de la 2 la 4 camere și penthouse-uri cu spații vitrate mari, finisaje premium și aspect modern. Ambele clădiri au la parter spații comerciale și de birouri, iar dotările includ sisteme de casa inteligente. Complexul este situat într-o zonă versatilă sub aspectul avantajelor – la baza cartierului Răcădău, strada Carpaților 15-17. Poziționarea asigură accesul facil către centrele comerciale Carrefour și Magnolia, dar și către zonele de relaxare din parcului Trandafirilor.

„Ansamblul Zenit este o întregire a cartierului Răcădău – cea mai bună zonă rezidențială din Brașov – și continuă, cu îmbunătățiri constante, linia proiectelor anterioare. Dorința noastră este ca experiența ta să fie cu adevărat completă, să te conducă la acea stare în care, în sfârșit, te simți „acasă”, acolo unde valorile interioare se oglindesc în spațiul înconjurător, și viceversa. Acest lucru înseamnă cu adevărat „premium lifestyle”,  a menționat Tamas Elekes, CEO Cosmopolit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gratuități pentru turiștii care vizitează Oradea

Articolul următor

Primăria Sibiu și Spitalul de Pediatrie atrag fonduri europene pentru dotarea Spitalului în lupta cu COVID

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share