Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcul industrial Săcuieni – Bihor este gata în proporție de 60%

Proiectul parcului industrial din Săcueni avansează. „Alimentarea cu apă este realizată în proporție de 81%. Lucrările realizate la canalizarea menajeră și la infrastructura rutieră se află la un procent de 80%. Racordul la furnizorul de energie electrică este realizat în proporție de 60%”, anunță SC Parcuri Industriale Bihor SA, societatea din subordinea CJ Bihor.

La mijlocul lunii mai, președintele Pásztor Sándor s-a întâlnit cu reprezentantul constructorului, pe șantierul parcului industrial de la Săcueni. Alin Biț, directorul Drumuri Orășenești SA a prezentat, atunci, graficul lucrărilor, estimând că proiectul s-ar putea finaliza în vara acestui an.

Lucrările la parcul industrial Săcueni sunt realizate de asocierea de firme Drumuri Orășenești SA și Luxten Lighting Company SA. Conform contractului, semnat în toamna anului trecut, constructorul are la dispoziție 12 luni pentru finalizarea lucrărilor. Pentru investiția de la Săcueni, Consiliul Județean Bihor a asigurat un buget de 2,5 milioane lei + TVA. Proiectarea și execuția lucrărilor pentru alimentarea cu energie electrică a amplasamentului a fost licitată separat, și a fost câștigată de Amper Proiect SRL. Valoarea contractului este de 442.084,25 lei + TVA, iar termenul de execuție, 8 luni. Parcul industrial de la Săcueni este situat pe DN 19B, pe drumul spre frontiera cu Ungaria, și se va întinde pe o suprafață de 5,03 hectare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CTP: New milestones for 2023

Articolul următor

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 4: Darina, un brand construit cu muncă, pasiune și inspirație

Citește si:
Total
0
Share