Antreprenori Cluj Fashion Lideri si afaceri Lifestyle/Luxury Ultimele stiri

RIR Accesorii reprezintă cu succes Real Stampi în România

RIR Accesorii SRL, o companie din Cluj-Napoca din industria fashion&confecţii, este unic distribuitor pe piaţa românească a produselor firmei italiene Real Stampi SRL, cu peste 50 de ani experienţă în producerea nasturilor şi accesoriilor pentru haine.

Producătorul italian are colaboratori de marcă mondială din domeniul fashion, fiind unai dintre cele mai apreciate companii din industria fashion din Europa şi la nivel mondial.

„Produsele noastre sunt exclusiv italiene, având colaborări și cu alte fabrici de renume din Italia. Aici vorbesc inclusiv de producători handmade de accesorii din acest domeniu, inclusiv accesorii din poliester şi din materiale naturale: perlă, nucă de cocos etc., pe baza unor tendinţe trasate de unii dintre cei mai importanţi stilişti ai momentului, cu materiale de cea mai bună calitate”, ne-a spus Dana Blidărean, manager RIR Accesorii.

RIR Accesorii şi-a propus să ofere produse de calitate unice, inclusiv accesorii produse manual şi să introducă pe piaţa românească accesorii de modă deosebite, de înaltă calitate și deosebite. Accesoriile de modă reprezintă acel mic obiect care dă strălucire unei ţinute şi o face deosebită, fie că vorbim despre nasturi, catarame, capete de şnur, butoni de cămăşi etc. Marile case de modă din lume au accesorii personalizate care dau unicitate şi strălucire creaţiilor lor și care dau, implicit, unicitate brandului respectiv.

„Am decis să oferim clienţilor noştri propuneri noi în fiecare sezon, cataloage create de un designer deosebit cu care suntem în colaborare, adaptate în fiecare an la moda actuală şi la cerinţele tot mai exigente ale clienţilor de elită pe care îi avem în ţară. Firma noastră se diferenţiază de cei din domeniu prin calitatea deosebită şi finisajul accesoriilor produse, de unicitatea lor şi personalizarea acestora în funcţie de dorinţa clienţilor de elită pe care îi deservim”, a mai explicat Dana Blidărean.

Real Stampi SRL deţine toate sectoarele de producţie, de la desenul unui accesoriu până la produsul finit în formă finală. Cu un număr de 15.000 de produse de bază, care se fac în cel puţin 26 de culori de metal (produse din nikel esenti şi zama) dar şi produse customizate cu vopsea la cererea clientului, portofoliul companiei este unul impresionant şi divers.

„În România am reuşit să avem colaborări cu cele mai renumite fabrici producătoare de îmbrăcăminte, fabrici şi producători din toata ţara. Pe viitor ne dorim extinderea portofoliului de clienţi în toate zonele ţării şi colaborarea cu cât mai mulţi clienţi noi”, a conchis Dana Blidărean.

RIR Accesorii în România din 2014

RIR Accesorii SRL, o companie dinamică din industria fashion&confecţii, înfiinţată în 2014, reprezentanţa din România a firmei italiene Real Stampi SRL cu peste 50 de ani experienţă în producerea nasturilor şi accesoriilor pentru haine.

Contact RIR Accesorii: Cluj-Napoca, Str. Şesului nr. 9-13, ap. 9
Manager: Daniela Blidărean, tel. 0761086249, email: office@riraccesorii.com
Mai multe informaţii: www.riraccesorii.com

(Articol publicat în ediția print TB nr. 89 – septembrie/octombrie 2019)

Related posts

Surse guvernamentale: Iașiul, în calcule pentru o fabrică a grupului Volkswagen

redactia

Managerii și contabilii clujeni, învățați cum să se păzească de fisc

Nora Dumitrescu

Fondul american de investiții PHI Group vine în Transilvania să cultive cannabis medicinal

Stefana Muresan

Ce­macon, profit de 14 mil. de lei, în nouă luni

Stefana Muresan

Aproape jumătate de milion de femei, acțiuni în firmele din România

Stefana Muresan

Sistemul Român de Verificare al Medicamentelor devine operațional!

Nicolae Pop

Afacerile AdePlast au crescut cu 10% în primul trimestru

Stefana Muresan

ADLO: Responsibility can bring new opportunities

Ionut Oprea

Baia Mare își face ștrand de 5 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 83: Bartha Carol, directorul general Lecoimpex: “Dacă cineva vrea stabilitate, parteneri de încredere, să ne caute pe noi”  

Ligia Voro

Zona lacului de lângă Iulius Mall Cluj, reabilitată cu 2,5 milioane

Nora Dumitrescu

Principalele investiții anunțate pentru 2019. De la fabrica de aliaje pentru avioane Airbus și Boeing la realizarea unei unități pentru producerea de componente pentru sistemul de suspensii auto

redactia

Maramureșul se inspiră din modelul finlandez de gestionare a deșeurilor

Nora Dumitrescu

Qubiz nominalizată la premiul pentru cel mai bun loc de muncă din Europa

Traian Dan

Au fost selectate proiectele ce vor primi finantare nerambursabila de la Consiliul Judetean Cluj

Stefana Muresan

POZITIV TB: Cătălin Briciu, cofondator Linnify – „Industria IT din România va trece treptat înspre dezvoltarea de produse proprii”

Ion Surdu

Brașov: 15 start-up-uri din domeniile Energie și Smart City au învățat cum să atragă investiții pentru a-și dezvolta afacerile. Primarul, în juriu

Papuc Irina

Biserica Sfântul Mihail din Cluj, reabilitată cu peste 4,7 mil. euro, fonduri europene

Stefana Muresan

Comuna care găzduiește stațiunea Elenei Udrea și-a făcut centru turistic

Nora Dumitrescu

În Ungaria, la vama Petea – Csengersima, are loc o revizia tehnică totală a cântarelor. Trafic mult îngreunat pentru automarfare.

Gruita Ienasoiu

La 100 de ani de la înfiinţarea universităţii româneşti din Cluj, UBB țintește recunoaștere internațională după modelul Harvard

redactia

”Mobilitatea viitorului”, eveniment marca CCIFER, despre impactul noilor modalități de transport

Stefana Muresan

Mihai Aniței, director general AZOMUREȘ: “Este foarte important ca fiecare să realizeze că AZOMUREȘ produce valoare adăugată în România și pentru România” (II)

Ligia Voro

Perspectivele pieței imobiliare din România, în cadrul celei de-a XI-a ediții a „Real Estate & Construction Forum”

Papuc Irina

Leave a Comment