Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

RIR Accesorii reprezintă cu succes Real Stampi în România

RIR Accesorii SRL, o companie din Cluj-Napoca din industria fashion&confecţii, este unic distribuitor pe piaţa românească a produselor firmei italiene Real Stampi SRL, cu peste 50 de ani experienţă în producerea nasturilor şi accesoriilor pentru haine.

Producătorul italian are colaboratori de marcă mondială din domeniul fashion, fiind unai dintre cele mai apreciate companii din industria fashion din Europa şi la nivel mondial.

„Produsele noastre sunt exclusiv italiene, având colaborări și cu alte fabrici de renume din Italia. Aici vorbesc inclusiv de producători handmade de accesorii din acest domeniu, inclusiv accesorii din poliester şi din materiale naturale: perlă, nucă de cocos etc., pe baza unor tendinţe trasate de unii dintre cei mai importanţi stilişti ai momentului, cu materiale de cea mai bună calitate”, ne-a spus Dana Blidărean, manager RIR Accesorii.

RIR Accesorii şi-a propus să ofere produse de calitate unice, inclusiv accesorii produse manual şi să introducă pe piaţa românească accesorii de modă deosebite, de înaltă calitate și deosebite. Accesoriile de modă reprezintă acel mic obiect care dă strălucire unei ţinute şi o face deosebită, fie că vorbim despre nasturi, catarame, capete de şnur, butoni de cămăşi etc. Marile case de modă din lume au accesorii personalizate care dau unicitate şi strălucire creaţiilor lor și care dau, implicit, unicitate brandului respectiv.

„Am decis să oferim clienţilor noştri propuneri noi în fiecare sezon, cataloage create de un designer deosebit cu care suntem în colaborare, adaptate în fiecare an la moda actuală şi la cerinţele tot mai exigente ale clienţilor de elită pe care îi avem în ţară. Firma noastră se diferenţiază de cei din domeniu prin calitatea deosebită şi finisajul accesoriilor produse, de unicitatea lor şi personalizarea acestora în funcţie de dorinţa clienţilor de elită pe care îi deservim”, a mai explicat Dana Blidărean.

Real Stampi SRL deţine toate sectoarele de producţie, de la desenul unui accesoriu până la produsul finit în formă finală. Cu un număr de 15.000 de produse de bază, care se fac în cel puţin 26 de culori de metal (produse din nikel esenti şi zama) dar şi produse customizate cu vopsea la cererea clientului, portofoliul companiei este unul impresionant şi divers.

„În România am reuşit să avem colaborări cu cele mai renumite fabrici producătoare de îmbrăcăminte, fabrici şi producători din toata ţara. Pe viitor ne dorim extinderea portofoliului de clienţi în toate zonele ţării şi colaborarea cu cât mai mulţi clienţi noi”, a conchis Dana Blidărean.

RIR Accesorii în România din 2014

RIR Accesorii SRL, o companie dinamică din industria fashion&confecţii, înfiinţată în 2014, reprezentanţa din România a firmei italiene Real Stampi SRL cu peste 50 de ani experienţă în producerea nasturilor şi accesoriilor pentru haine.

Contact RIR Accesorii: Cluj-Napoca, Str. Şesului nr. 9-13, ap. 9
Manager: Daniela Blidărean, tel. 0761086249, email: office@riraccesorii.com
Mai multe informaţii: www.riraccesorii.com

(Articol publicat în ediția print TB nr. 89 – septembrie/octombrie 2019)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul va deveni primul județ care digitalizează integral procesul de plată a taxelor și impozitelor locale.

Articolul următor

Director al Continental Sibiu, reales în fruntea Clubului Economic German Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share