Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalul Județean Oradea va fi reabilitat energetic din fonduri europene

Au început lucrările de reabilitare energetică a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Oradea, urmând ca și Spitalul Municipal să intre în reabilitare în perioada următoare. Finanțarea lucrărilor se face din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor.

Valoarea totală aferentă proiectului reabilitării Spitalului Județean este de 37.149.515.73 lei, iar valoarea contractului privind execuția lucrărilor este de 30.323.373,17 lei fără TVA. Lucrările sunt efectuate în urma procedurii de licitație de către asocierea SC Drum Asfalt SRL, SC Nord Conforest SA, SC Trameco SA și SC Termoline SRL, termenul de execuție a lucrărilor fiind 18 luni din data de 15 iulie 2020.

Corpurile vizate sunt Policlinica, construită în anul 1979, cu o arie construită desfășurată de 7.853 mp și suprafață utilă totală de 5.295,25 mp, şi cel al Spitalului, construit tot în anul 1979, cu aria construită desfășurată de 12.450 mp, iar suprafața utilă totală de 9.283,75 mp.

Lucrări

Reabilitarea termică a celor două spitale va cuprinde următoarele lucrări: reabilitarea termică a anvelopei clădirilor; reabilitarea sistemului de instalații de încălzire și ventilație; reabilitarea sistemului de instalații sanitare; reabilitarea sistemului de alimentare cu energie electrică și iluminat; înlocuirea unor ascensoare cu ascensoare performante din punct de vedere energetic; echiparea centralei termice cu echipamente specifice producerii apei calde, încălzirii/răcirii, ventilării.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 8: Oprea Avicom și Puiul de Crăiești. Succesul construit pas cu pas

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Visit Maramureș App

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share