Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz Air “taie” avioanele din România spre Austria, Emirate, Israel

Operatorul low cost Wizz Air a decis să suspende până la finalul lunii cursele dintre țara noastră și Austria, Israel, Suedia, Portugalia și Emiratele Arabe Unite din cauza restricțiilor impuse de călătorie impuse de autorități.

Prima destinație este blocată ca urmare a a deciziei autorităților austriece, iar celelalte patru, după decizia autorităților române, fiind valabile până în 31 iulie. Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

“Ne cerem scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigurăm că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei”, a transmis conducerea Wizz Air.

Compania a precizat că posesorii de bilete vor primi automat în contul de client Wizz 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii ale acestei companii.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura însă mai mult. În acest caz, vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism (inclusiv cele online) vor trebui să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele. 

Principalele aeroporturi din Transilvania și Banat pe care Wizz Air operează sunt cele de la Cluj-Napoca și Timișoara. Concurenții săi majori pe piața din România sunt companiile locale Blue Air și TAROM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Maramureș - „Gate toward Tradition”

Articolul următor

CTP: New milestones for 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share