Real Estate Slider Ultimele stiri

PCF Investment Banking a obținut o finanțare de 7,5 milioane de euro pentru noul proiect Liebrecht & wooD România – al doilea FASHION HOUSE

PCF Investment Banking (care a activat până în prezent sub denumirea Professional Capital Finance), cea mai mare companie locală independentă de consultanță, cu finanțări obținute pentru clienții săi de peste 1,5 miliarde de euro, a adăugat în portofoliul încă o tranzacție de 7,5 milioane de euro pentru Liebrecht & wooD România, prin CEC Bank.

Structura de finanțare cuprinde o tranșă de 6,5 milioane de euro aferentă creditului de investiții pentru dezvoltarea celui de-al doilea centru Fashion House din România, fiind o finanțare de tip greenfield pentru proiectul belgienilor din Estul Capitalei, în apropierea lacului Cernica. Cea de-a doua componentă a finanțării este în valoare de 1 milion de euro pentru linia de TVA. Cele 7,5 milioane de euro obținute de la CEC Bank reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte de finanțare pentru proiecte greenfield din perioada actuală, caracterizată de retracția economică declanșată de criza COVID-19.

“Liebrecht & wooD este clientul PCF Investment Banking de doi ani și împreună am fost parte din proiectele companiei belgiene care de 15 ani a investit peste 200 de milioane de euro în România. Cel de-al doilea centru FASHION HOUSE din Estul capitalei are toate datele pentru a deveni un proiect de retail de succes datorită poziționării strategice și datorită faptului că modelul de outlet este solid în perioadele de turbulențe economice. Prin parteneriatul cu PCF Investment Banking, Liebrecht & wooD și-a asigurat finanțări constante pentru proiectele sale și acest lucru le-a oferit oportunitatea de a se concentra pe operaționalizarea proiectelor, pe scalarea lor. Noi, în cadrul PCF Investment Banking credem într-un parteneriat puternic cu toți clienții noștri și obiectivul nostru este să furnizăm toate instrumentele financiare pentru a susține creșterea companiilor din portofoliul nostru de clienți. De-a lungul colaborării cu Liebrecht & wooD România, PCF a obținut finanțări de 25 milioane de euro pentru compania belgiană, fiind unul dintre clienții long-term ai companiei.” a declarat Mihai Iordan, Managing Partner PCF Investment Banking.

„Concretizarea acestei finanțări în această perioadă este cu atât mai mult un succes, ținând cont de dificultățile cu care întreaga economie se confruntă din luna martie încoace. Colaborarea cu CEC Bank a demonstrat faptul că instituțiile bancare și-au asumat pe deplin misiunea de a sprijini inițiativele menite să aducă oportunități de creștere în această nou context economic. A fost una dintre tranzacțiile cele mai interesante la care am lucrat în ultima perioadă, nu doar datorită componentelor de finanțare, ci datorită modului de lucru, ținând cont că toate echipele implicate au lucrat de la distanță și au reușit să se sincronizeze perfect. Suntem extrem de bucuroși că CEC Bank a venit în întâmpinarea cererilor noastre cu deschidere și cu extrem de mult profesionalism și această abordare va sta la baza revenirii economiei în perioada următoare.” a apreciat Mihai Murgu, partener PCF Investment Banking.

De la începutul anului, PCF Investment banking a închis tranzacții de peste 85 milioane de euro, păstrând un ritm crescut în pofida contextului economic incert.

Despre PCF Investment Banking (cunoscut anterior drept Professional Capital Finance)

PCF Investment Banking este lider pe piața locală de consultanță financiară cu un focus puternic pe servicii de corporate finance, tranzacții sindicalizate, M&A, și private equity investments. Cu peste 15 ani de experiență și un volum de tranzacții de peste 1,5 miliarde de euro, PCF Investment Banking este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de profil, cu expertiză pe zona industrială, agricultură și infrastructură și cu un portofoliu ce de clienți ce include atât companii cu capital românesc, cât și companii cu capital extern.

Related posts

[Enjoy Transylvania!] The Szeckler legacy of the Mureş county

Transilvania Business

MIPIM 2016 Award winners

Acoperire 5G în Cluj-Napoca și Mamaia, cu Vodafone

Ligia Voro

E.ON – investiţii record, de peste 450 milioane de lei, bugetate pentru acest an

Stefana Muresan

Târgul Meşterilor Populari, ediția a XXVII-a, în weekend, la Oradea

Traian Dan

Concurs internaţional de arhitectură pentru reconstrucţia fleşei catedralei Notre-Dame

Stefana Muresan

Gică Popescu, promotor al Maramureșului. Județul, inclus în pachetul de promovare turistică la Euro 2020

redactia

Marile festivaluri “made in Cluj” produc 25 milioane euro

Nora Dumitrescu

Tronsonul de cale ferată Radna – Gurasada – Simeria, reabilitat printr-un contract de peste 9,5 miliarde de lei

Stefana Muresan

Comunitatea de business germană solicită o lege pentru „Kurzarbeit”

Ligia Voro

"Castelul lui Dracula", din Pasul Tihuţa, scos la vânzare cu aproape 7 mil. de euro

Stefana Muresan

Linia de producţie Bell Helicopters ar putea fi mutată din Texas la Braşov

Stefana Muresan

Silvian Cențiu, fondatorul companiei Transiris, din Silicon Valley la GoTech World

Ligia Voro

UTCN – 3220 de locuri la buget și 1787 de locuri cu taxă

Stefana Muresan

„Cloud-ul, interoperabilitatea și identitatea electronică a cetățeanului sunt piloni esențiali ai transformării digitale a României”. Interviu cu șeful ADR, Sabin Sărmaș

Ion Surdu

Nora Seroussi a impresionat întreg mapamondul, prin originalitate, la Royal Ascot

Ligia Voro

Tremend, cu o divizie în Brașov, în topul celor mai dinamice companii din Europa. Crestere cu 431% a cifrei de afaceri in perioada 2013 – 2016

Stefana Muresan

Exact Systems a devenit furnizor autorizat de servicii de control al calității pentru producătorul Automobile Dacia

Stefana Muresan

Firma Famatech din Sibiu a început producția de măști și viziere

Papuc Irina

COO Purcari: Noi am accelerat producția și exportul de vinuri. Am făcut față multor crize și am ieșit puternici din ele

Ion Surdu

Extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale: intenții de un miliard de euro

Ion Surdu

2 km din Transalpina, închiși în 10 și 11 august, pentru campionatul de drift

Ligia Voro

Peste 2,2 milioane de euro, investite de E.ON, în ultimii cinci ani, în şcolile din România

Stefana Muresan

Gigantul american Visteon deschide un centru de inginerie la Timișoara

redactia

Leave a Comment