Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețea de cinematografe în aer liber

Dezvoltatorul centrelor comerciale Value Centre din Transilvania, Prime Kapital, a activat în cadrul acestora o rețea de cinematografe în aer liber în care vizionarea se face din mașină sau din gradene speciale.  

Astfel de obiective drive-in au fost amenajate în orașe precum Zalău sau Baia Mare, dar și la Roman, începând cu luna iunie. Înscrierea se face online, iar vizionarea este gratuită. Este posibilă și comandarea de gustări la operatorii din zona de food-court a centrului comercial.

Inițiativa vine ca urmare a situației actuale impuse de pandemie. Ecranele de proiecție au dimensiunea de 300 mp fiecare, ceea ce permite spectatorilor o vizionare a filmelor în cele mai bune condiții. 

Proiecțiile au loc periodic seara, iar accesul este gratuit. La Zalău proiecțiile cinematografice se fac în urma unui parteneriat cu municipalitatea, fiind vizată perioada iunie – octombrie, în intervalul orar 21:30-24:00, pentru 200 de autoturisme și 100 de persoane în gradenă.

Poliția Locală asigură buna desfășurare a evenimentului și va controla accesul autoturismelor la proiecțiile de film, în baza rezervării online. Municipalitatea se ocupă și de serviciile de curățenie și salubrizare a zonei de desfășurare.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii afacerii activează în piața imobiliară din România și din regiune de un deceniu. Dezvoltatorul acoperă activități ca achiziția, designul și construcția proiectelor, închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

Cinematografele interioare din România au fost închise în perioada stării de urgență, activată în urma apariției pandemiei de coronavirus, restricție care se menține și în starea de alertă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 11: NOVA VITA HOSPITAL, 10 ani de servicii medicale de excelență

Articolul următor

Centru de testare a vehiculelor autonome la Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share