Antreprenori Elite în business Industrie Judete Lideri si afaceri Mureș Sanatate Ultimele stiri

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 11: NOVA VITA HOSPITAL, 10 ani de servicii medicale de excelență

Centrul Medical Nova Vita și-a început activitatea medicală în anul 2009. A fost înființat ca afacere de familie (Ing. Virgil Mailat în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație, Laura Mailat în calitate de Manager și Delia Mailat în calitate de Administrator), din dorința de a fi mai aproape de oameni, de a menține starea de sănătate și de a asigura o mai bună calitate a vieții în cadrul comunității.

Spitalul și-a început activitatea medicală prin înființarea primei secții de îngrijiri paliative și terapii complementare din județul Mureș, urmând apoi deschiderea centrului de recuperare medicală, neurologică și sportivă, unul din cele mai bine echipate centre din țară, adresându-se pacienților de toate vârstele și sportivilor.

În urma investițiilor și extinderilor derulate și-au început ulterior activitatea farmacia și laboratorul de analize medicale, iar la începutul anului 2010 are loc deschiderea primei maternități private din județul Mureș și a secțiilor de chirurgie, cardiologie și radiologie intervențională.

În 2015 Nova Vita își extinde gama de servicii medicale prin deschiderea Centrului de Imagistică, dotat cu aparatură medicală de ultimă generație: RMN, CT, XRay, Ecograf.

Orientarea permanentă spre calitatea serviciilor medicale oferite și spre o continuă dezvoltare a acestora a determinat extinderea gamei de servicii medicale prin achiziționarea în 2018 a unei camere hiperbare monoloc, iar, în 2019, a detectorului digital de imagistică cu raze X Longtail, unic în Europa, care permite examinarea radiologică a întregii coloane vertebrale și a întreg membrului inferior cu o singură expunere la radiații.

Astfel, Nova Vita își consolidează poziția pe piața serviciilor medicale, fiind unul din cele mai mari spitale private din Transilvania, cu peste 150 de paturi.

Nova Vita Hospital are în prezent 258 de angajați și aproximativ 100 colaboratori. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști recunoscuți la nivel național, care până în anul 2019 a tratat peste 229.000 de cazuri și a adus pe lume peste 3.500 de bebeluși.

Pentru Centrul Medical Nova Vita Hospital, anul 2019 a fost unul prosper, spitalul înregistrând o creștere de 6% a cifrei de afaceri față de anul 2018. A crescut și adresabilitatea pacienților pentru serviciile medicale oferite de spitalul nostru, cifra de afaceri pentru anul 2019 fiind de 31,62 milioane de lei.

Centrul Medical Nova Vita își propune să exceleze în continuare în furnizarea de servicii de calitate pacienților, într-un mediu sigur, o atmosferă prietenoasă și un ambient plăcut, contribuind la realizarea unui sistem de sănătate modern și eficient, compatibil cu sistemele de sănătate din Uniunea Europeană.

Valorile credinţei noastre se numesc: profesionalism, dragoste față de semeni, atenție față de serviciile pe care le oferim și concentrare absolută asupra pacienților. Lor le-am dedicat și le vom dedica, de fapt, toate străduințele și realizările noastre.

 

Ranking: 11

Grupul Nova Vita

Cu afaceri în domeniul sănătății și energiei în principal, Grupul Nova Vita, alcătuit din Nova Vita Hospitals SA, o investiție de peste 7 milioane de euro la data inaugurării în 2010, Farmacia NOVA Vita, Photovoltaic SIB Energy, Energy Park 3M, Eolian Center, M & M 2008, Solar Energy Park M & S SRL, este deținut de familia Mailat. În 2018, grupul a derulat afaceri de 43,589 milioane de lei, înregistrând un profit de 3,81 milioane de lei. Numărul mediu de salariați se cifra la 265. La final de 2018, Grupul Nova Vita avea active imobilizate în valoare de 118,35 milioane de lei și capitaluri proprii de 60,45 milioane de lei.

Scor final (puncte): 86,50

Cifra de afaceri: 70

Active imobilizate: 100

Profit: 68

Nr. angajați: 86

Capitaluri proprii: 90

Related posts

Patronii din Sălaj au bătut palma cu județul: acord pe cinci ani

Nora Dumitrescu

iQuest devine Nagarro și își continuă activitatea în România sub noul brand

Papuc Irina

Fida Solutions va realiza portalul online al proiectului Mara Strategy

Nora Dumitrescu

Airbus Helicopters România a fost autorizată să proiecteze modificări şi reparaţii pentru elicopterele de stat din România

Papuc Irina

Emil Boc: Clujul ar putea avea metrou în 10-15 ani

Stefana Muresan

Dunwell: 23 centre de distribuție aprovizionează zilnic magazinele

Papuc Irina

BVB a premiat persoane şi companii marcante în 2017 pe piaţa de capital: Banca Transilvania – cea mai tranzacţionată acţiune

Stefana Muresan

Cum va arăta fabrica elvețienilor de la ALU MENZIKEN

Stefana Muresan

Evoluţia industriei IT din Braşov

Stefana Muresan

Continental donează 20.000 de euro pentru campania „Un spital + O comunitate”

Papuc Irina

CTP va avea centru logistic la Turda

Nora Dumitrescu

Stabilitate relativă a numărului de salariați în industrie și servicii

Traian Dan

CITR: „Insolvența afectează economia mai degrabă prin faptul că pensionează antreprenori decât prin impactul financiar”

Ligia Voro

S-a deschis Vama Borș II – Nagykereki, ce leagă Autostrada A3 cu M4 (Ungaria)

Traian Dan

Informații în plicuri verzi despre pensiile private – Pilonul II și Pilonul III

Traian Dan

Patronatele bihorene au lansat apelul: „Dreptul la educație la distanță”

Traian Dan

SunGarden Golf & Spa Resort, creștere de 30% a numărului de turiști

Ligia Voro

Timişoara- Cosovanu, de la fotbal la antreprenoriat de succes

Stefana Muresan

UVT în topurile internaționale

Transilvania Business

Daniel Buda: Se vor schimba metodele de subvenționare agricolă ale UE

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Bran – Queen Marie’s Heart Castle

Transilvania Business

CFR Călători va contracta servicii de reparații vagoane de 45 milioane euro

redactia

Secretele „Rețetei Bolojan în administrație”

Traian Dan

Compania IULIUS și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași lansează cursul Real Estate Business Management

redactia

Leave a Comment