Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 11: NOVA VITA HOSPITAL, 10 ani de servicii medicale de excelență

Centrul Medical Nova Vita și-a început activitatea medicală în anul 2009. A fost înființat ca afacere de familie (Ing. Virgil Mailat în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație, Laura Mailat în calitate de Manager și Delia Mailat în calitate de Administrator), din dorința de a fi mai aproape de oameni, de a menține starea de sănătate și de a asigura o mai bună calitate a vieții în cadrul comunității.

Spitalul și-a început activitatea medicală prin înființarea primei secții de îngrijiri paliative și terapii complementare din județul Mureș, urmând apoi deschiderea centrului de recuperare medicală, neurologică și sportivă, unul din cele mai bine echipate centre din țară, adresându-se pacienților de toate vârstele și sportivilor.

În urma investițiilor și extinderilor derulate și-au început ulterior activitatea farmacia și laboratorul de analize medicale, iar la începutul anului 2010 are loc deschiderea primei maternități private din județul Mureș și a secțiilor de chirurgie, cardiologie și radiologie intervențională.

În 2015 Nova Vita își extinde gama de servicii medicale prin deschiderea Centrului de Imagistică, dotat cu aparatură medicală de ultimă generație: RMN, CT, XRay, Ecograf.

Orientarea permanentă spre calitatea serviciilor medicale oferite și spre o continuă dezvoltare a acestora a determinat extinderea gamei de servicii medicale prin achiziționarea în 2018 a unei camere hiperbare monoloc, iar, în 2019, a detectorului digital de imagistică cu raze X Longtail, unic în Europa, care permite examinarea radiologică a întregii coloane vertebrale și a întreg membrului inferior cu o singură expunere la radiații.

Astfel, Nova Vita își consolidează poziția pe piața serviciilor medicale, fiind unul din cele mai mari spitale private din Transilvania, cu peste 150 de paturi.

Nova Vita Hospital are în prezent 258 de angajați și aproximativ 100 colaboratori. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști recunoscuți la nivel național, care până în anul 2019 a tratat peste 229.000 de cazuri și a adus pe lume peste 3.500 de bebeluși.

Pentru Centrul Medical Nova Vita Hospital, anul 2019 a fost unul prosper, spitalul înregistrând o creștere de 6% a cifrei de afaceri față de anul 2018. A crescut și adresabilitatea pacienților pentru serviciile medicale oferite de spitalul nostru, cifra de afaceri pentru anul 2019 fiind de 31,62 milioane de lei.

Centrul Medical Nova Vita își propune să exceleze în continuare în furnizarea de servicii de calitate pacienților, într-un mediu sigur, o atmosferă prietenoasă și un ambient plăcut, contribuind la realizarea unui sistem de sănătate modern și eficient, compatibil cu sistemele de sănătate din Uniunea Europeană.

Valorile credinţei noastre se numesc: profesionalism, dragoste față de semeni, atenție față de serviciile pe care le oferim și concentrare absolută asupra pacienților. Lor le-am dedicat și le vom dedica, de fapt, toate străduințele și realizările noastre.

 

Ranking: 11

Grupul Nova Vita

Cu afaceri în domeniul sănătății și energiei în principal, Grupul Nova Vita, alcătuit din Nova Vita Hospitals SA, o investiție de peste 7 milioane de euro la data inaugurării în 2010, Farmacia NOVA Vita, Photovoltaic SIB Energy, Energy Park 3M, Eolian Center, M & M 2008, Solar Energy Park M & S SRL, este deținut de familia Mailat. În 2018, grupul a derulat afaceri de 43,589 milioane de lei, înregistrând un profit de 3,81 milioane de lei. Numărul mediu de salariați se cifra la 265. La final de 2018, Grupul Nova Vita avea active imobilizate în valoare de 118,35 milioane de lei și capitaluri proprii de 60,45 milioane de lei.

Scor final (puncte): 86,50

Cifra de afaceri: 70

Active imobilizate: 100

Profit: 68

Nr. angajați: 86

Capitaluri proprii: 90

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Maramureș: Investments

Articolul următor

Rețea de cinematografe în aer liber

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share