Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Banca Transilvania a luat trei premii la bursă

Grupul Financiar Banca Transilvania a primit trei distincții din partea Bursei de Valori Bucureşti (BVB) pentru performanţele de anul trecut.

Două premii sunt pentru Banca Transilvania – cea mai tranzacţionată acţiune pe piaţa principală a BVB  și emitentul cu cea mai mare creştere a lichidităţii în 2019, iar unul pentru BT Capital Partners (BTCP), cel mai activ intermediar pe piaţa primară a pieţei reglementate a BVB.

“Banca Transilvania a fost şi a rămas unul dintre cei mai prolifici emitenţi din povestea Bursei din România. Ca bancă, am crescut împreună cu piaţa de capital timp de 23 de ani”, a declarat Mihaela Nădăşan, director general adjunct al BT.

BT a obţinut în acest an punctaj maxim la evaluarea realizată de Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR). Vektor este indicatorul comunicării cu investitorii, calculat în funcţie de 15 criterii şi apare pe pagina companiilor evaluate pe siteul BVB.

Banca din Cluj are 32.000 de acţionari şi 64% capital românesc, fiind prima instituţie bancară din țară listată la BVB, în 1997. Grupul BT a intrat pe piaţa de investment banking acum patru ani. BT Leasing (BTL) este a doua companie a grupului care foloseşte mecanismele de finanțare ale BVB.

Obligațiunile BTL au debutat la tranzacționare pe piața reglementată administrată de BVB în 2019. BT Capital Partners este cel mai mare broker de retail din ţară, membru exclusiv în România al Oaklins.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Strabag începe lucrările la autostrada Târgu-Mureș - Ungheni

Articolul următor

Noutăți de la fabrica Ford din Craiova: investiție de 30 de milioane de dolari și începerea producției primului SUV Ford Performance în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share