Antreprenori Elite în business Industrie Investitii Judete Mureș Ultimele stiri

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 32: Nakita. Reper în piața echipamentelor de protecția muncii

Firma mureșeană Nakita, producător și distribuitor de echipamente în domeniul protecției muncii, este unul dintre cei mai performanți jucători de pe piața echipamentelor de profil din România. Cu o experiență de peste 27 de ani, Nakita și-a construit business-ul pe seriozitate și furnizare de produse cu un ridicat nivel calitativ.

Compania mureșeană Nakita produce mare parte din necesarul intern de echipamente de electrosecuritate și oferă soluții optime pieței materialelor de protecția muncii. Rodul muncii familiei Cueșdeanu, Nakita are o experiență bogată în producerea și furnizarea echipamentelor necesare lucrului la înălțime, dar și a celor utile protecției muncii, în general.

Lucian Cueșdeanu, manager general al companiei ne-a oferit detalii despre activitatea Nakita: “Echipamentele pe care le importăm sau le producem sunt de foarte bună calitate. Acestea oferă siguranță într-un domeniu în care nu ai voie să faci nicio concesie în privința calității.

În primii ani de activitate ne-am axat pe zona echipamentelor de electrosecuritate, iar ulterior am dezvoltat activitatea și pe segmentul echipamentelor individuale de protecție a muncii. Ne bazăm pe calitatea produselor noastre și pe o echipă Nakita profesionistă și ogmogenă. Aici aș aminti investițiile mari pe care le-am făcut pe zona de cercetare. Avem inclusiv brevete de invenții. Am dezvoltat la Nakita două laboratoare pentru testarea echipamentelor de înaltă tensiune și pentru echipamentele individuale de protecție necesare sistemului energetic. Aceste investiții sunt și ele o garanție a calității și siguranței produselor pe care le furnizăm”, a spus Lucian Cueșdeanu.

Nakita se numără printre principalii furnizori de produse de protecția muncii din România. Într-un domeniu în care siguranța este un factor cheie, Nakita lucrează cu producători de tradiție, lideri mondiali, care au investit mult în echipamente sigure, de mare calitate, dar, în același timp, confortabile.

Produse Nakita

Nakita oferă o gamă largă de de produse precum: mănuși, îmbrăcăminte, încălțăminte, ochelari și viziere, antifoane, căști de protecție, măști și semimăști, echipamente pentru lucru la înălţime. Echipamentele de protecție au specific în funcție de natura activității, de la protecția uzuală împotriva riscurilor mecanice artificiale, riscuri termice, riscuri electrice, până la protecția chimică complexă.

Lucru la înățime

Echipamentele acoperă toate domeniile de activitate care necesită asigurare împotriva căderilor accidentale în timpul urcării/coborârii sau a lucrului la înălțime. Nakita pune la dispoziție soluții pentru orice condiții de lucru, începând de la situații simple de asigurare, până la sisteme complete de asigurare, echipamente pentru acces în spații greu accesibile și dispozitive speciale de ancorare. Firma oferă și servicii de verificare periodică a echipamentelor, realizate de personal autorizat, instruit de către producător, în acest sens.

Electrosecuritate

Nakita furnizează echipamente de electrosecuritate pentru sistemul energetic național, necesare pentru lucrul în instalații și la linii electrice. Nakita pune la dispoziție echipamente din baza proprie de producție, dar și din colaborarea cu firme consacrate.

NAKITA PROD COMIMPEX S.R.L.

Adresa sediu central Târgu Mureș:
Bd. 22 Decembrie 1989, Nr 150
Tel: +40-265-212958/217002, Fax: +40-265-216102
e-mail: nakita@nakita.ro, www.nakita.ro

 

Ranking: 32

Grupul Nakita

Producător și distribuitor de echipamente și furnizor de servicii de consultanță pentru electrosecuritatea în muncă, Nakita Prod Compimpex este principala companie din grupul de firme omonim, cu o vechime de 27 de ani în piață. Cealaltă companie din grup este Topcent SRL care activează în domeniul turnării altor metale neferoase.
Deținut de familia Cueșdeanu, grupul de firme Nakita a derulat afaceri în cuantum de 31,47 de milioane de lei și a raportat un profit de 4,54 milioane de lei la finalul lui 2018. În cadrul grupului lucrau 46 de angajați. Patrimoniul companiei se cifrează la 12,75 milioane de lei activele imobilizate și deține capitaluri proprii de 15,08 milioane de lei.

Scor final (puncte): 60,35

Cifra de afaceri: 52

Active imobilizate: 59

Profit: 73

Nr. angajați: 46

Capitaluri proprii: 68

Related posts

Centrul Medical Cardio Med Tîrgu Mureș este un lider recunoscut pe plan european în domeniul cardiologiei de vârf

Stefana Muresan

Lotul 4 al Autostrăzii Sebeş – Turda a fost recepţionat, urmează lotul 3

Stefana Muresan

Creații pentru Max Mara și Maison Margiela, confecționate chiar în județul Mureș. Cristina Hâncu, Târnava Sighișoara: „Să fii în România și să fii în industria textilă e foarte greu”

Transilvania Business

Concluzii după cea mai importantă conferință dedicată concurenței 

Ligia Voro

NTT DATA anunță lansarea WinActor® Versiunea 7.1.1 o actualizare majoră a propriei soluții RPA

Nicolae Pop

Lucrările de transformare a râului Bega în curs navigabil până la granița cu Serbia încep în acest an. Investiție totală de 14 mil. euro

redactia

Atlas Sport, cel mai de încredere brand în domeniul construcției terenurilor de sport

Ligia Voro

Studiu: Companiile din regiunea Nord-Vest investesc anual 12% din cifra de afaceri pentru digitalizarea business-ului

redactia

O stradă din Cluj-Napoca va fi iluminată wifi şi va avea bănci cu încărcare prin USB, din fonduri europene

redactia

Firmele de mobilier din Transilvania vor lucra cu artiști

Nora Dumitrescu

Brandul ALISIA ENCO lanseaza colectia de pulovere cu motive traditionale romanesti

Ionut Oprea

Corina Popescu – noul CEO Electrica pentru un mandat de 4 ani

redactia

Start-up orădean în domeniul IT, finanţat cu 7 milioane de dolari de Google

Traian Dan

Terapia va sponsoriza Universitatea Cluj

Nora Dumitrescu

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA achiziționează Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu și Telescan din Timiș

redactia

Pasajul Universităţii de pe centura Oradiei va fi gata până la sfârșitul anului

Traian Dan

CNAIR a scos la licitaţie proiectarea şi execuţia Variantei de Ocolire a municipiului Mediaş, proiect de peste 125 de milioane de lei

redactia

Orange susţine cele mai mari festivaluri ale verii

Ligia Voro

Grupul belgian Interparking a cumpărat o parcare de 4 mil. euro în Timişoara

Stefana Muresan

Tinerii fermieri din diaspora pot solicita finanțări pentru instalare până în 5 iulie

Traian Dan

Aparatură medicală de peste 2 milioane de lei pentru Spitalul din Carei

Traian Dan

United, primul studiu de acoperire mediatica – proiecte de birouri

Ionut Oprea

Gara Sibiu, în planurile CFR de reabilitare: investiție de peste 2,3 milioane de euro pentru modernizarea tunelului pietonal

Papuc Irina

Terasele s-ar putea deschide la 1 iunie, sezonul estival pe litoral la 15 iunie

Traian Dan

Leave a Comment