Antreprenori Elite în business Industrie Investitii Judete Mureș Ultimele stiri

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 32: Nakita. Reper în piața echipamentelor de protecția muncii

Firma mureșeană Nakita, producător și distribuitor de echipamente în domeniul protecției muncii, este unul dintre cei mai performanți jucători de pe piața echipamentelor de profil din România. Cu o experiență de peste 27 de ani, Nakita și-a construit business-ul pe seriozitate și furnizare de produse cu un ridicat nivel calitativ.

Compania mureșeană Nakita produce mare parte din necesarul intern de echipamente de electrosecuritate și oferă soluții optime pieței materialelor de protecția muncii. Rodul muncii familiei Cueșdeanu, Nakita are o experiență bogată în producerea și furnizarea echipamentelor necesare lucrului la înălțime, dar și a celor utile protecției muncii, în general.

Lucian Cueșdeanu, manager general al companiei ne-a oferit detalii despre activitatea Nakita: “Echipamentele pe care le importăm sau le producem sunt de foarte bună calitate. Acestea oferă siguranță într-un domeniu în care nu ai voie să faci nicio concesie în privința calității.

În primii ani de activitate ne-am axat pe zona echipamentelor de electrosecuritate, iar ulterior am dezvoltat activitatea și pe segmentul echipamentelor individuale de protecție a muncii. Ne bazăm pe calitatea produselor noastre și pe o echipă Nakita profesionistă și ogmogenă. Aici aș aminti investițiile mari pe care le-am făcut pe zona de cercetare. Avem inclusiv brevete de invenții. Am dezvoltat la Nakita două laboratoare pentru testarea echipamentelor de înaltă tensiune și pentru echipamentele individuale de protecție necesare sistemului energetic. Aceste investiții sunt și ele o garanție a calității și siguranței produselor pe care le furnizăm”, a spus Lucian Cueșdeanu.

Nakita se numără printre principalii furnizori de produse de protecția muncii din România. Într-un domeniu în care siguranța este un factor cheie, Nakita lucrează cu producători de tradiție, lideri mondiali, care au investit mult în echipamente sigure, de mare calitate, dar, în același timp, confortabile.

Produse Nakita

Nakita oferă o gamă largă de de produse precum: mănuși, îmbrăcăminte, încălțăminte, ochelari și viziere, antifoane, căști de protecție, măști și semimăști, echipamente pentru lucru la înălţime. Echipamentele de protecție au specific în funcție de natura activității, de la protecția uzuală împotriva riscurilor mecanice artificiale, riscuri termice, riscuri electrice, până la protecția chimică complexă.

Lucru la înățime

Echipamentele acoperă toate domeniile de activitate care necesită asigurare împotriva căderilor accidentale în timpul urcării/coborârii sau a lucrului la înălțime. Nakita pune la dispoziție soluții pentru orice condiții de lucru, începând de la situații simple de asigurare, până la sisteme complete de asigurare, echipamente pentru acces în spații greu accesibile și dispozitive speciale de ancorare. Firma oferă și servicii de verificare periodică a echipamentelor, realizate de personal autorizat, instruit de către producător, în acest sens.

Electrosecuritate

Nakita furnizează echipamente de electrosecuritate pentru sistemul energetic național, necesare pentru lucrul în instalații și la linii electrice. Nakita pune la dispoziție echipamente din baza proprie de producție, dar și din colaborarea cu firme consacrate.

NAKITA PROD COMIMPEX S.R.L.

Adresa sediu central Târgu Mureș:
Bd. 22 Decembrie 1989, Nr 150
Tel: +40-265-212958/217002, Fax: +40-265-216102
e-mail: nakita@nakita.ro, www.nakita.ro

 

Ranking: 32

Grupul Nakita

Producător și distribuitor de echipamente și furnizor de servicii de consultanță pentru electrosecuritatea în muncă, Nakita Prod Compimpex este principala companie din grupul de firme omonim, cu o vechime de 27 de ani în piață. Cealaltă companie din grup este Topcent SRL care activează în domeniul turnării altor metale neferoase.
Deținut de familia Cueșdeanu, grupul de firme Nakita a derulat afaceri în cuantum de 31,47 de milioane de lei și a raportat un profit de 4,54 milioane de lei la finalul lui 2018. În cadrul grupului lucrau 46 de angajați. Patrimoniul companiei se cifrează la 12,75 milioane de lei activele imobilizate și deține capitaluri proprii de 15,08 milioane de lei.

Scor final (puncte): 60,35

Cifra de afaceri: 52

Active imobilizate: 59

Profit: 73

Nr. angajați: 46

Capitaluri proprii: 68

Related posts

UMFST Târgu Mureș majorează cu 1500 de lei bursele sociale pentru achiziția de calculatoare

Ligia Voro

Elite în business. Județul Mureș. Ranking I: Violeta Oltean, director general MAVIPROD: “Nimic nu este mai frumos decât să ai o afacere proprie pe care să o vezi cum crește, din nimic, și ajunge acolo unde nici nu ai visat!”

Ligia Voro

Veșmintele pontificale, create la Satu Mare

Stefana Muresan

Proiect imobiliar de duplexuri pe unul dintre dealurile Clujului

Nora Dumitrescu

Exportul de cereale prin Portul Constanța în primele 3 luni a depășit recordul de anul trecut

Ion Surdu

Secția de Cardiologie a Spitalului Județean Arad, dotată cu un aparat ultraperformant

redactia

Noi finanțări europene, atrase în localitățile din Regiunea Vest

Stefana Muresan

Momentul simbolic al preluării președinției Consiliului UE. Ambasadorul Luca Niculescu a primit steagul UE, după o plimbare de o zi

redactia

18 noi afaceri din Sighet vor primi 4,5 milioane de euro

Nora Dumitrescu

NTT DATA Romania a înregistrat în primele 8 luni ale anului o cifră de afaceri de 43 mil. EUR, în creștere cu 27%

redactia

Clujenii de la Punctual Comimpex au vândut ţigări de peste 121 milioane de euro

Stefana Muresan

Aniversare: 50 de ani de când a fost lansat sistemul anti-blocare a frânei (ABS)

Ligia Voro

Cel mai mare parc din Oradea, Grădina urbană Nufărul – 20 milioane euro

Traian Dan

Filosofia Romur SA: “Toată lumea se simte bine şi respectată în construcţia în care locuieşte”

Ligia Voro

„Ghidul celor mai bune practici privind comunicarea în relația cu investitorii” by BVB

Ligia Voro

Just launched: the Senior Housing and Healthcare Association

Papuc Irina

“Voi debloca Autostrada Transilvania și Centura Zalăului”

Nora Dumitrescu

Piața chineză se deschide pentru exporturile românești

redactia

143 de ani de la inventarea telefonului. Care au fost primele cuvinte rostite la aparatul magic

Stefana Muresan

Fonduri Europene: Brașovul a atras 2,4 miliarde de euro prin intermediul a peste 1.000 de proiecte

Papuc Irina

Oradea va avea primul laborator robotizat de analize medicale din România

Traian Dan

Leader Team Broker – “Asiguratul care are CASCO, bun de plată dacă își retrage plângerea după repararea mașinii ”

Ligia Voro

Vinurile de Jidvei, medaliate cu aur și argint la cea mai mare competiție din lume

Stefana Muresan

Asiguratorii și-au mutat biroul în propria locuință

Nora Dumitrescu

Leave a Comment