Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 32: Nakita. Reper în piața echipamentelor de protecția muncii

Firma mureșeană Nakita, producător și distribuitor de echipamente în domeniul protecției muncii, este unul dintre cei mai performanți jucători de pe piața echipamentelor de profil din România. Cu o experiență de peste 27 de ani, Nakita și-a construit business-ul pe seriozitate și furnizare de produse cu un ridicat nivel calitativ.

Compania mureșeană Nakita produce mare parte din necesarul intern de echipamente de electrosecuritate și oferă soluții optime pieței materialelor de protecția muncii. Rodul muncii familiei Cueșdeanu, Nakita are o experiență bogată în producerea și furnizarea echipamentelor necesare lucrului la înălțime, dar și a celor utile protecției muncii, în general.

Lucian Cueșdeanu, manager general al companiei ne-a oferit detalii despre activitatea Nakita: “Echipamentele pe care le importăm sau le producem sunt de foarte bună calitate. Acestea oferă siguranță într-un domeniu în care nu ai voie să faci nicio concesie în privința calității.

În primii ani de activitate ne-am axat pe zona echipamentelor de electrosecuritate, iar ulterior am dezvoltat activitatea și pe segmentul echipamentelor individuale de protecție a muncii. Ne bazăm pe calitatea produselor noastre și pe o echipă Nakita profesionistă și ogmogenă. Aici aș aminti investițiile mari pe care le-am făcut pe zona de cercetare. Avem inclusiv brevete de invenții. Am dezvoltat la Nakita două laboratoare pentru testarea echipamentelor de înaltă tensiune și pentru echipamentele individuale de protecție necesare sistemului energetic. Aceste investiții sunt și ele o garanție a calității și siguranței produselor pe care le furnizăm”, a spus Lucian Cueșdeanu.

Nakita se numără printre principalii furnizori de produse de protecția muncii din România. Într-un domeniu în care siguranța este un factor cheie, Nakita lucrează cu producători de tradiție, lideri mondiali, care au investit mult în echipamente sigure, de mare calitate, dar, în același timp, confortabile.

Produse Nakita

Nakita oferă o gamă largă de de produse precum: mănuși, îmbrăcăminte, încălțăminte, ochelari și viziere, antifoane, căști de protecție, măști și semimăști, echipamente pentru lucru la înălţime. Echipamentele de protecție au specific în funcție de natura activității, de la protecția uzuală împotriva riscurilor mecanice artificiale, riscuri termice, riscuri electrice, până la protecția chimică complexă.

Lucru la înățime

Echipamentele acoperă toate domeniile de activitate care necesită asigurare împotriva căderilor accidentale în timpul urcării/coborârii sau a lucrului la înălțime. Nakita pune la dispoziție soluții pentru orice condiții de lucru, începând de la situații simple de asigurare, până la sisteme complete de asigurare, echipamente pentru acces în spații greu accesibile și dispozitive speciale de ancorare. Firma oferă și servicii de verificare periodică a echipamentelor, realizate de personal autorizat, instruit de către producător, în acest sens.

Electrosecuritate

Nakita furnizează echipamente de electrosecuritate pentru sistemul energetic național, necesare pentru lucrul în instalații și la linii electrice. Nakita pune la dispoziție echipamente din baza proprie de producție, dar și din colaborarea cu firme consacrate.

NAKITA PROD COMIMPEX S.R.L.

Adresa sediu central Târgu Mureș:
Bd. 22 Decembrie 1989, Nr 150
Tel: +40-265-212958/217002, Fax: +40-265-216102
e-mail: nakita@nakita.ro, www.nakita.ro

 

Ranking: 32

Grupul Nakita

Producător și distribuitor de echipamente și furnizor de servicii de consultanță pentru electrosecuritatea în muncă, Nakita Prod Compimpex este principala companie din grupul de firme omonim, cu o vechime de 27 de ani în piață. Cealaltă companie din grup este Topcent SRL care activează în domeniul turnării altor metale neferoase.
Deținut de familia Cueșdeanu, grupul de firme Nakita a derulat afaceri în cuantum de 31,47 de milioane de lei și a raportat un profit de 4,54 milioane de lei la finalul lui 2018. În cadrul grupului lucrau 46 de angajați. Patrimoniul companiei se cifrează la 12,75 milioane de lei activele imobilizate și deține capitaluri proprii de 15,08 milioane de lei.

Scor final (puncte): 60,35

Cifra de afaceri: 52

Active imobilizate: 59

Profit: 73

Nr. angajați: 46

Capitaluri proprii: 68

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

De Longhi România angajează 60 de muncitori pentru fabrica de la Salonta

Articolul următor

Elite în business. Județul Mureș. Decorex Prod, mobilier mureșean pe Coasta de Azur și în SUA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share