Elite în business Industrie Judete Lideri si afaceri Mureș Ultimele stiri

Elite în business. Județul Mureș. Decorex Prod, mobilier mureșean pe Coasta de Azur și în SUA

Decorex Prod este una dintre companiile mureșene din industria mobilei care confirmă tradiția și renumele județului Mureș în materie de mobilier. Produse Decorex Prod au ajuns la hoteluri de pe Coasta de Azur sau din SUA, aeroporturi din Franța, dar și la diverse firme sau persoane fizice din România, care aleg să își mobileze reședințele cu produse de calitate, multe fiind unicat prin modul de prelucrare.

Decorex Prod are 18 ani de activitate, lucru important într-un domeniu cum este cel al prelucrării lemnului, unde priceperea combinată cu experiență reprezintă atuuri importante sau chiar o condiție obligatorie, când vine vorba de calitate și produse unicat.

Proiectările precise, prelucrările în lemn masiv sau stratificat, sculpturile care diferențiază un produs special de unul obișnuit, diversitatea de culori sau tipuri de finisare a lemnului nu reprezintă niciun secret pentru echipa Decorex Prod. Astfel, firma mureșeană oferă produse de top, fie că este vorba despre hoteluri, cluburi, aeroporturi, instituții publice, clădiri istorice, spitale, cabinete medicale etc. Reședințele private în care proprietarii își doresc o scară interioară aparte, o balustradă din lemn sculptat, uși interioare cu diverse gravuri, foișoare ieșite din tipare sau orice produs care are lemnul la bază pot fi, de asemenea, beneficiare ale mobilierului fabricat la Decorex Prod.

Gyulai Attila și Constantin Rusu, administratorii firmei, implicați și în producție, scot în evidență câteva detalii care pot face diferența între un mobilier frumos și unul de excepție: ”Proiectarea este un element cheie, un prim pas important spre un produs de mare calitate. Apoi vine procesul de producție, unde aparatura performantă și, desigur, valoarea oamenilor implicați, definesc produsul final. Aici ar fi ceva de menționat că pentru ceea ce producem, oferim garanție și, unde este cazul, asigurăm mentenanță. Sunt produse mai deosebite, care presupun o investiție mare și care au nevoie de întreținere. În cazul acestora noi putem oferi garanție, dacă acele produse sunt întreținute la standardul adecvat.”

Legat de proiectele mari, cum ar fi mobilarea unor obiective turistice de pe Coasta de Azur sau din SUA, administratorii Decorex Prod spun că definitorii sunt calitatea produselor și un raport bun calitate-preț. ”Prin colaborarea cu parteneri externi, am realizat și avem chiar și acum proiecte în Franța, lucrări care necesită o exigență deosebită în privința calității. Valoarea mobilierului produs de noi ne-a recomandat pentru noi proiecte, astfel că am extins activitatea externă.

În paralel, realizăm în continuare și în România diverse lucrări pe care le abordăm cu aceeași exigență ca și pe cele externe. Există și în România multe hoteluri, restaurante, cabinete medicale sau diverse alte instituții pentru care am produs mobilier.

De asemenea, fabricăm și mobilier de bucătărie, living, dressing, baie etc., de calitate superioară, la prețuri accesibile. În funcție de buget pot fi alese soluții economice, dar bune, sau variante de top. La toate lucrările oferim garanție.”

Dacă doriți să aflați mai multe despre ceea ce produce Decorex Prod, puteți vizita firma din Sâncraiu de Mureș (Principală 201 b HALA C26, Sâncraiu de Mureș), sau accesați pagina www.decorexprod.com.

Din producția Decorex Prod

Uși interior, uși de acces, tâmplărie geamuri, scări, balustrade, parchet
Mobilier bucătărie – clasic sau modern, living, dormitor, dressing
Scaune din lemn sau cu elemente de tapițerie
Mobilier exterior (terase, pergole, mese, scaune, balcoane etc.)
În funcție de necesități, Decorex Prod produce mobilier din lemn masiv, lemn stratificat, MDF sau PAL.

Related posts

Turneu de promovare a programului şi platformei Smart Start USA

redactia

Asociația Jidvei – Viitor prin Educație a devenit partener al COSR

Ligia Voro

Investiţii în amenajări hidrotehnice

Ligia Voro

Nouă clădire pentru secţia de psihiatrie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

redactia

Ziua Fermierului RAGT, la cea de-a VI-a ediție la Chețani

redactia

Romgaz rămâne jucător activ pe piaţa de furnizare în contextul liberalizării pieței

Ligia Voro

Roman Braşov, în negocieri cu Pakistanul pentru un contract de 100 mil. euro

Stefana Muresan

VGP începe dezvoltarea unui nou parc logistic în Brașov

Nicolae Pop

Porr Construct a câștigat un contract de 50,5 milioane lei cu CFR SA

Stefana Muresan

ANAF atenționează: posibile fraude prin sms

Ligia Voro

Sibiu, primul oraș NATO: workshop pentru administrația locală

Papuc Irina

Mihai Daraban: Este obligatoriu să promovăm România ca un hub comercial între Japonia și UE

redactia

We are more than work! – Falk Pruscha, fost CEO al Star Transmission şi Star Assembly, ne împărtăşeşte impresiile experienţei sale în România

redactia

mömax deschide săptămâna viitoare un magazin la Oradea

Traian Dan

Capitala şi judeţele Braşov, Cluj şi Prahova, cei mai mulți turiști în primele 4 luni

Stefana Muresan

Compania belgiană Warehouses De Pauw sprijină municipiul Deva în lupta cu Covid-19: donație de echipamente și dezinfectanți medicali

Ion Surdu

De ce Canada, Asia și Australia trebuie să facă IT Outsourcing în România

redactia

Praktiker – 8 mil. euro in remodernizarea a peste 10 magazine

Stefana Muresan

Fermierii campioni la porumb din județul Arad

redactia

Sogefi Suspensions, investiție de 50 milioane de euro la Oradea și 200 de noi locuri de muncă, în domeniul automotive

redactia

Alexandru Boghiu și Radu Gogoașă lansează The Mavers – un startup digital & tech cu focus pe piața imobiliară

Ionut Oprea

Ministerul agriculturii declară război usturoiului chinezesc: Cultivatorii locali ar putea fi sprijiniți cu 1.000 de euro pe hectar, ca să se impună pe piață

redactia

AMAALA AND OCEANOSCIENTIFIC STEER ENVIRONMENTAL RESEARCH SAILING EXPEDITION

Ionut Oprea

Fabricile Simex vor produce mobilă cu energie solară

Nora Dumitrescu

Leave a Comment