Elite în business Industrie Judete Lideri si afaceri Mureș Ultimele stiri

Elite în business. Județul Mureș. Decorex Prod, mobilier mureșean pe Coasta de Azur și în SUA

Decorex Prod este una dintre companiile mureșene din industria mobilei care confirmă tradiția și renumele județului Mureș în materie de mobilier. Produse Decorex Prod au ajuns la hoteluri de pe Coasta de Azur sau din SUA, aeroporturi din Franța, dar și la diverse firme sau persoane fizice din România, care aleg să își mobileze reședințele cu produse de calitate, multe fiind unicat prin modul de prelucrare.

Decorex Prod are 18 ani de activitate, lucru important într-un domeniu cum este cel al prelucrării lemnului, unde priceperea combinată cu experiență reprezintă atuuri importante sau chiar o condiție obligatorie, când vine vorba de calitate și produse unicat.

Proiectările precise, prelucrările în lemn masiv sau stratificat, sculpturile care diferențiază un produs special de unul obișnuit, diversitatea de culori sau tipuri de finisare a lemnului nu reprezintă niciun secret pentru echipa Decorex Prod. Astfel, firma mureșeană oferă produse de top, fie că este vorba despre hoteluri, cluburi, aeroporturi, instituții publice, clădiri istorice, spitale, cabinete medicale etc. Reședințele private în care proprietarii își doresc o scară interioară aparte, o balustradă din lemn sculptat, uși interioare cu diverse gravuri, foișoare ieșite din tipare sau orice produs care are lemnul la bază pot fi, de asemenea, beneficiare ale mobilierului fabricat la Decorex Prod.

Gyulai Attila și Constantin Rusu, administratorii firmei, implicați și în producție, scot în evidență câteva detalii care pot face diferența între un mobilier frumos și unul de excepție: ”Proiectarea este un element cheie, un prim pas important spre un produs de mare calitate. Apoi vine procesul de producție, unde aparatura performantă și, desigur, valoarea oamenilor implicați, definesc produsul final. Aici ar fi ceva de menționat că pentru ceea ce producem, oferim garanție și, unde este cazul, asigurăm mentenanță. Sunt produse mai deosebite, care presupun o investiție mare și care au nevoie de întreținere. În cazul acestora noi putem oferi garanție, dacă acele produse sunt întreținute la standardul adecvat.”

Legat de proiectele mari, cum ar fi mobilarea unor obiective turistice de pe Coasta de Azur sau din SUA, administratorii Decorex Prod spun că definitorii sunt calitatea produselor și un raport bun calitate-preț. ”Prin colaborarea cu parteneri externi, am realizat și avem chiar și acum proiecte în Franța, lucrări care necesită o exigență deosebită în privința calității. Valoarea mobilierului produs de noi ne-a recomandat pentru noi proiecte, astfel că am extins activitatea externă.

În paralel, realizăm în continuare și în România diverse lucrări pe care le abordăm cu aceeași exigență ca și pe cele externe. Există și în România multe hoteluri, restaurante, cabinete medicale sau diverse alte instituții pentru care am produs mobilier.

De asemenea, fabricăm și mobilier de bucătărie, living, dressing, baie etc., de calitate superioară, la prețuri accesibile. În funcție de buget pot fi alese soluții economice, dar bune, sau variante de top. La toate lucrările oferim garanție.”

Dacă doriți să aflați mai multe despre ceea ce produce Decorex Prod, puteți vizita firma din Sâncraiu de Mureș (Principală 201 b HALA C26, Sâncraiu de Mureș), sau accesați pagina www.decorexprod.com.

Din producția Decorex Prod

Uși interior, uși de acces, tâmplărie geamuri, scări, balustrade, parchet
Mobilier bucătărie – clasic sau modern, living, dormitor, dressing
Scaune din lemn sau cu elemente de tapițerie
Mobilier exterior (terase, pergole, mese, scaune, balcoane etc.)
În funcție de necesități, Decorex Prod produce mobilier din lemn masiv, lemn stratificat, MDF sau PAL.

Related posts

E.ON România – Peste 80 de kilometri din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din judeţul Mureş, modernizați în anul 2018

redactia

Parcările în Alba Iulia vor fi cu plată. Primăria va testa sistemul din 1 decembrie

Papuc Irina

În mall-uri mai rămân deschise doar farmaciile și magazinele de alimente

Traian Dan

Perspective de CEO pentru 2017

Ionut Oprea

Unifarm investește în producția de imunoglobulină în România

Stefana Muresan

Acord comercial semnat între Corteva Agriscience™ și Pro Farm Technologies

Ligia Voro

Mircea Solovăstru: “Am redescoperit că avem două țări surori extraordinar de frumoase”

Ligia Voro

Corina Creţu: Reiterez disponibilitatea mea şi a serviciilor DG REGIO de a finanţa prin fonduri europene studiul de fezabilitate şi etapizarea construcţiei autostrăzii Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni

redactia

Ștefan-Mihai Liviu, șeful APIA Sibiu: „Îi asigurăm pe toți fermierii că toate cererile vor fi actualizate și închise la timp”

Ion Surdu

Spitalul Clinic Județean Mureș primește un aparat RMN

Stefana Muresan

Proiecte mari în domeniul gazelor: „Legăm conducta BRUA de gazele din Marea Neagră”

redactia

Noaptea Albă a Galeriilor, a patra oară la Târgu Mureș

Ligia Voro

HMS, Irum, Timflow – premiate pentru Produsul Anului, la Forest România

Ligia Voro

AHK avertizează că România poate pierde investiții

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] Arad: 15 ani de dezvoltare, 15 ani de creștere economică

Transilvania Business

Vitacom Electronics încheie primul trimestru cu afaceri de 13,5 milioane lei, în creştere cu 25%

Stefana Muresan

Ministerul Transporturilor a semnat cererea de finanţare pentru 70 kilometri noi ai Autostrăzii Sebeş – Turda

Stefana Muresan

Parcul de biodiversitate din Hoia, aproape de intrarea în șantier

Nora Dumitrescu

CORESPONDENȚĂ SPECIALĂ TB – Klaus Iohannis: „Mâine Europa va fi în România. Mâine Europa se va desena de aici, de la Sibiu”

Stefana Muresan

Lufthansa reia zborurile spre capitala Bavariei – Munchen – de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Papuc Irina

Viitoarea sală polivalentă a Timișoarei, la Giroc; investiție de peste 50 milioane euro

Stefana Muresan

Reabilitarea Castelului Corvinilor și investiții în infrastructura urbană, proiecte cu finanțare nerambursabilă realizate de Primăria Hunedoara

Stefana Muresan

Operatorul depozitului ecologic de deşeuri Braşov FIN-ECO activizează în regim normal și face apel la colectarea separată a gunoiului

Ion Surdu

Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO

Ionut Oprea

Leave a Comment