Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

18 noi afaceri din Sighet vor primi 4,5 milioane de euro

Mai mulți tineri întreprinzători din municipiul Sighetu Marmației, din județul Maramureș, vor beneficia fonduri pentru a-și susține afacerea incipientă.

18 tineri antreprenori sigheteni au beneficiat de câte 25.000 de euro prin proiectul derulat de către municipalitate, denumit ROMarmația – abordare integrată a sărăciei și excluziunii sociale, cu o valoare de 4,5 milioane de euro.

Proiectele de afaceri declarate drept câștigătoare sunt diverse: cosmetică, închiriere de costume populare, bistro urban, utilaje pentru construcții, spălătorie auto, profesională sau self service, mobilier, atelier de confecții, club de joacă pentru copii, lucrări în piatră, servicii de curățenie în clădiri, minisalon spa, coafor, lucrări de amenajare interioare, vopsitorie auto.

“Aportul financiar al proiectului Primăriei Sighetu Marmației este nerambursabil și va constitui, cu siguranță, începutul extrem de fericit a unor afaceri, a înființării a peste 60 de locuri de muncă și a susținerii inițiativei unor tineri întreprinzători.

Succes în afaceri celor ce, de astăzi, viața le-a adus mai mult fericire și desigur 25.000 de euro în cont”, le-a transmis acestora primarul Horia Scubli.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Arhitectura rurală de calitate, promovată la nivel județean în Cluj

Articolul următor

Constructorii clujeni amenajează pista de avioane de la Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share