Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Arhitectura rurală de calitate, promovată la nivel județean în Cluj

Arhitectul județului Cluj, Claudiu Salanță, a promovat în rândul comunității proiectanților locali un exemplu de bune practici pus în practică într-un sat clujean.

“Se poate și arhitectură rurală de calitate, care să respecte și să pună în valoare calitățile arhitecturii noastre rurale. Azi, încă un exemplul reușit al unei compenente a arhitecturii spațiului sacru.

Un spațiu care să te îndemne la meditație și să-și ofere intimitatea necesară pentru a-ți lua rămas bun de la cineva drag. Un spațiu care nu are nevoie de epatare și care respectă solemnitatea momentului, oricum puternic încărcat emoțional.

Proiectul unicat al unui capele mortuare în localitatea Mănășturel, comuna Cuzdrioara, reușește să îmbine armonios utilul cu plăcutul și se adaptează locației și functiunii. Calitatea arhitecturală e o parte componentă atât a mediului rural, cât și a mediului urban”, a spus Claudiu Salanță.

Echipa de proiectare pentru acest obiectiv a fost compusă din arhitecții clujeni Călin Lada, Mihai Racu, Hunor Bako, Andrei Andone și Adrian Pop. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Din 27 august, NEST, un nou parc de retail, deschis la Oradea pe Calea Borșului

Articolul următor

18 noi afaceri din Sighet vor primi 4,5 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share