Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 300.000 de participanți la Gaming Marathon, cel mai mare festival online

Sute de mii de gameri din întreaga țară se întâlnesc cu youtuberii și jocurile video populare în cadrul Gaming Marathon connected by Vodafone. Cel mai mare festival online al verii are loc pe 1 august, începând cu ora 10:00.

Ediția de vară a Gaming Marathon reunește peste 25 de creatori de conținut care, alături de urmăritorii lor, vor concura în competiții și turnee live pe Youtube și Twitch.

Cei mai noi membri ai comunitătii Gaming Marathon sunt Maximilian Ioan, Mitzuu si Highman care vor iniția alături de abonații lor turnee de Fortnite și Call of Duty: Warzone.

Timp de 14 ore, invitații obișnuiți ai Gaming Marathon vor intra în sesiuni lungi de gaming, încercând să-și bată recordul de la ediția trecută: Imogen, Palash, Ovvy, Mădălin, Gannicus, Bobospider, Werty, Jaxi, IceManLucky, Antonia Nuckle, Skaaro, Amy Claire, Baabuska, Gereveu, MoonGaming, Tedereu, Alexa și mulți alții vor propune turnee, competiții, concursuri cu premii și multe alte surprize.

Gamerii din toată țara vor putea participa în turnee ale celor mai populare jocuri: Counter-Strike: Global Offensive, FIFA20, PUBG, League of Legends, Fornite, Call of Duty: Warzone, DotA 2, Valorant, Brawl Stars, Teamfight Tactics, Minecraft si Trackmania și multe alte titluri. În premieră în România, Oppo va prezenta streamul de PUBG Mobile găzduit de Tedereu. PUBG este unul dintre cele mai populare jocuri online battle royale din lume și din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Concepte de arhitectură în Transilvania (1): Arhitectura urbană - arhitectura rurală

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Bistrița-Năsăud, un județ cu tradiții de Cartea Recordurilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share