Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Elite în business. Județul Mureș. Geiger Transilvania, performanță constantă în construcții

Geiger Transilvania este o companie activă în România de peste 25 de ani, fiind una din primele companii germane de construcții care au investit în Romania la mijlocul anilor ´90. Grupul de firme Geiger are un istoric de aproape 100 de ani în Germania. Compania este activă în construcții la cheie, infrastructură, construcții industriale, mediu și producție de agregate și betoane. Csongvay Attila – director executiv construcții și Gabriel Pîncă – director executiv agregate și betoane, ne-au oferit detalii despre ceea ce însemnă compania germană în România.

Ce lucrări de referință a realizat Geiger Transilvania de-a lungul a peste 25 de ani de activitate?

Sunt foarte multe lucrări realizate de Geiger Transilvania, dar dacă ar fi de amintit câteva, am putea enumera următoarele: Viaduct M. Kogălniceanu din Sibiu, Piața Mare din Sibiu, Autostrada A1 Ogra – Iernut, Clădirea de birouri Hattrick din Sibiu, Pod 4 benzi peste Bahlui în Iași, plus nenumărate străzi și pachete de străzi, drumuri județene din regiunile Mureș, Sibiu, Iași.

Care sunt elementele cheie care vă individualizează în piață și vă diferențiază de competitori?

Considerăm că, în primul rând, experiența și puterea financiară. De asemenea, am aminti aici managementul contractual și de proiect, modul de organizare a companiei și a departamentelor, cu proceduri clare, cost and project controlling etc.

Aici ar mai fi de aminitit faptul că Geiger Transilvania a făcut investiții constante, indiferent de contextul economic. Reinvestirea întregului profit și sume chiar peste acestea, dezvoltarea organizațională, oameni bine pregătiți profesional, motivați și loiali companiei pe termen lung sunt elementele pe care ne-am bazat pentru a parcurge acest drum cu succes.

Ce proiecte importante aveți în lucru?

Din proiectele mai mari ar fi de menționat: DJ106 Agnita – Sighișoara, în valoare de 79 milioane lei, extinderea la 4 benzi a DN 7, 22 milioane lei, asanare iaz batal Azomureș, 45 milioane lei, pachete de străzi BERD 6-8 Sibiu, Centrala Termoelectrică Iernut – lucrări de structură, arhitectură, infrastructură etc.

DCIM101MEDIADJI_0134.JPG

Ce vă propuneți pentru perioada următoare?

În primul rând, ne dorim consolidarea noilor arii de business, precum construcțiile la cheie și a regiunii Iași, și, de asemenea, creșterea activității în domeniul exploatării și valorificării agregatelor minerale.

În România compania Geiger activează în domeniile construcții, materii prime și tehnologii de mediu, având peste 300 de angajați.
În grupul Geiger, combinaţia optimă între materiile prime şi activităţile de construcţii reprezintă baza derulării eficiente şi economice a proiectelor.
Geiger deține balastiere proprii, de unde sunt extrase materialele pentru construcția de străzi și construcții la cheie. Betonul și asfaltul sunt produse în stațiile proprii.
În România, Geiger este o companie de top în domeniul construcţiilor, având puncte de lucru în Târgu Mureș, Sibiu, Iași şi București.

Rezultate Geiger Transilvania în anul 2019

Cifra afaceri 155.982.319 lei
Profit 10.298.205 lei
Active imobilizate 56.260.168 lei
Capital propriu 55.679.985 lei
Nr. angajați: 355

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Oradea, jewel polished with community funds. Record amount attracted from projects with European funding

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Oradea, bijuteria șlefuită cu fonduri comunitare. Sumă record atrasă din proiecte cu finanțare europeană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share